Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Werving & Selectie: NasWerkt aan de juiste match!

Voor vaste versterking van je team

 • Home
 • Werving en Selectie
 • Home
 • Werving en Selectie

Werving & Selectie

Het werven van personeel vergt de nodige tijd en energie. Wil je graag een nieuwe collega aannemen zonder zelf urenlang cv's door te spitten en in sollicitatiegesprekken te zitten? NasWerkt ondersteunt jou graag bij het vinden van geschikte kandidaten middels werving & selectie. Of je nu op zoek bent naar één of meerdere medewerkers, in vakgebieden zoals Commercie, Techniek of een ander vakgebied - in Nijmegen, Eindhoven of ergens anders. NasWerkt staat klaar met de ideale kandidaat voor jou!

Wat is werving & selectie precies?

De betekenis van werving & selectie is het proces van het aantrekken en kiezen van geschikte kandidaten voor openstaande functies binnen een bedrijf. Werving & selectie is de ideale oplossing voor bedrijven die permanent nieuw personeel nodig hebben, maar bijvoorbeeld geen tijd hebben om zelf op zoek te gaan. Een wervingsbureau zoals NasWerkt neemt het volledige werving- en selectieproces uit handen en vindt de beste kandidaat voor jou. De nieuwe medewerker treedt direct in dienst bij jouw bedrijf.

Margot helpt je graag aan nieuw personeel

Waarom je werving uitbesteden?

We gaan actief zoeken naar potentiële kandidaten, beoordelen cv's, voeren sollicitatiegesprekken en presenteren jou uiteindelijk de best passende kandidaten. Ons doel is om het wervingsproces efficiënt en doeltreffend te maken, zodat jij de perfecte match vindt voor jouw vacatures. Het geeft jou de mogelijkheid om je te focussen op jouw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor het vinden van de juiste mensen voor jouw team.

 • Door werving & selectie uit te besteden, kun jij je als werkgever richten op de kernactiviteiten van je bedrijf, terwijl onze Recruitment Consultants het personeelsbestand voor je versterken;
 • Wij checken referenties en voeren de eerste gesprekken. Alleen de beste kandidaten komen op gesprek. Dit bespaart jou veel tijd;
 • Je maakt gebruik van ons grote netwerk en online bereik, wat de kans vergroot om snel gekwalificeerde kandidaten te vinden;
 • Je profiteert van de specifieke expertise van ons werving en selectiebureau, waardoor je kennis en ervaring krijgt bij het vinden van geschikte kandidaten;
 • Een werving en selectiebureau brengt niet alleen kennis van de arbeidsmarkt met zich mee, maar is ook op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Dáárom kies je voor Werving en Selectiebureau NasWerkt

Voor jouw werving & selectie kun je terecht bij allerlei verschillende werving en selectiebureaus. Maar wat maakt NasWerkt anders? Persoonlijk contact staat bij ons voorop: regelmatig checken we in bij je om te bespreken hoe het gaat. Ook luisteren we naar de vraag achter de vraag, waardoor we verder kijken dan alleen de werving. Daarnaast hebben wij als wervingsbureau al meer dan 20 jaar ervaring. We weten heel goed wat er komt kijken bij de werving van personeel, waardoor wij bedrijven en kandidaten goed weten te matchen. 

 • Dankzij ons uitgebreide netwerk en grote database met kandidaten zijn wij flexibel en kunnen we snel vacatures vervullen, zelfs in urgente situaties;
 • Met onze kennis van vele vakgebieden weten we wat er speelt in jouw branche en de arbeidsmarkt;
 • Wij helpen bedrijven in heel Nederland, van de bruisende Randstad tot het gezellige zuiden van het land. Dat doen wij zowel online als offline, lekker flexibel;
 • Uitdagingen gaan wij liever niet uit de weg. Je hoort niet snel nee, maar wel als het moet;
 • Je krijgt een vast contactpersoon die je op de hoogte houdt van de voortgang. Wel zo fijn!

Zo vinden wij het beste personeel voor jou: het wervingsproces

Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal. We maken graag kennis met jouw bedrijf en bespreken jouw wensen en verwachtingen voor de werving. Vervolgens stellen wij een functieprofiel op voor de nieuwe medewerker waar jij naar op zoek bent.

Stap 2

Actief werven van kandidaten

Op basis van het functie- en bedrijfsprofiel schrijven we een pakkende vacaturetekst, die vervolgens op diverse jobboards en onze eigen website wordt geplaatst. Ook kijken we op basis van de doelgroep welke marketingcampagnes goed aansluiten. Onze Intercedenten maken actief gebruik van de nieuwste tools en technieken om kandidaten te zoeken en te benaderen.

Stap 3

Selectieproces

In het selectieproces focussen we ons op het waarborgen van de juiste match, door persoonlijke gesprekken te voeren. Onze Intercedenten kijken naar de kwaliteiten, wensen en behoeften van de kandidaat. Als we een match zien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, stellen we de potentiële werknemer aan je voor zodat je kunt beoordelen of je net zo enthousiast bent als wij!

Stap 4

Jij leert de kandidaat kennen

Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij de kandidaat, niet alleen wij. Na het gesprek ben jij uiteindelijk degene die beslist of er een match is en bij een positieve uitkomst volgt er een voorstel aan de kandidaat.
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij je goed voelt bij de kandidaat! Na het gesprek ben jij uiteindelijk degene die beslist of er een match is. Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan volgt er een voorstel aan de kandidaat. 

Stap 5

Hoera, een match!

Tijd voor je nieuwe medewerker om te starten!

Dit zeggen klanten en kandidaten over ons

Filiz
“Ik heb het enorm naar mijn zin! Ik kan lekker zelfstandig werken én heb zelfs al een fout kunnen signaleren, waardoor de patiënt alsnog de juiste medicatie kreeg."
Het verhaal van Filiz
Henk
“Al binnen twee dagen werden we positief verrast, want toen kwam NasWerkt met een geschikte kandidaat!”
Het verhaal van Henk
Loes
“Tijdens een piekperiode hebben wij een nieuwe medewerker vroegtijdig overgenomen, omdat we zo tevreden waren.”
Het verhaal van Loes
Jasmine
“Onze nieuwe medewerker bleek bij binnenkomst meteen een pareltje te zijn. Alle verwachtingen werden overtroffen!”
Het verhaal van Jasmine
Cees
“We hebben al drie medewerkers in vaste dienst genomen die via NasWerkt zijn binnengekomen.”
Het verhaal van Cees
Guido
“NasWerkt onderscheidt zich door écht goed te luisteren naar het profiel dat wij zoeken.”
Het verhaal van Guido

Tijdelijk of vast personeel?

Is werving & selectie de beste optie voor jou of heb je liever tijdelijk personeel? Lees meer over uitzenden.

Kennismaken?

Meer tijd over houden voor jouw kerntaken, maar wel de juiste match vinden? Besteed je werving uit aan NasWerkt. Je profiteert van ons grote netwerk en online bereik, en krijgt alleen de beste kandidaten op gesprek. Bij ons draait het niet alleen om het snel invullen van een vacature. Het uiteindelijke doel is een duurzame match te creëren die niet alleen voldoet aan de huidige eisen maar ook aan de behoeften op de lange termijn. Altijd met oog voor jouw wensen, ambities en bedrijfscultuur, zodat we de ideale match kunnen realiseren. Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten wat je zoekt door het contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op met een vestiging van NasWerkt. 

 • Je plaatst een gratis vacature. Geen match gevonden? Dan betaal je niks!
 • We geven je, met onze meer dan 20 jaar kennis en ervaring, altijd open en eerlijk advies
 • Wij schakelen graag snel. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op
Cornel Van Bergen En Henegouwen

Ik help je graag!

Neem contact op

Geef aan in welke branche(s) je personeel zoekt
Geen file geselecteerd Selecteer een file

Veelgestelde vragen over werving & selectie

Hoelang duurt een werving & selectie procedure?

Het is lastig te zeggen hoelang het vinden van een goede match precies duurt, want dit hangt af van verschillende factoren. Wij streven ernaar zo snel mogelijk de perfecte match te vinden, soms lukt dat zelfs al binnen één werkdag.

Wat zijn de kosten voor werving & selectie?

Voor we het over bedragen en percentages hebben, is het belangrijk om te weten dat bij werving & selectie slechts een eenmalige vergoeding geldt. In tegenstelling tot uitzenden en detacheren, waarbij doorlopende kosten ontstaan. NasWerkt op een 'no cure, no pay'-basis, wat betekent dat je alleen kosten maakt als je een geschikte kandidaat aanneemt die aan je wensen voldoet en goed in het team past.

Maar wat kost werving & selectie nou? De werving en selectie fee hangt af van de moeilijkheidsgraad van een functie en hoe krap de arbeidsmarkt is in jouw regio. De werving en selectie fee is een percentage op basis van het bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld en andere beloningen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten voor onze dienstverlening werving & selectie.

Wat is het verschil tussen werving & selectie en detachering?

Bij werving & selectie helpen we je de juiste match te vinden voor een vaste positie binnen jouw bedrijf. De medewerker treedt direct in dienst, in plaats van eerst een tijdelijke periode via detachering te werken.

Detachering is meer als een 'kijken of het klikt voordat je vastlegt'. Je huurt een professional van NasWerkt in voor een bepaalde periode. Bevalt het van beide kanten? Dan kun je de medewerker in dienst nemen. Lekker flexibel!