Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Ik zoek werk: Werk zoeken doe je via NasWerkt

Vind hier jouw droombaan

Werk zoeken via NasWerkt

Op zoek naar werk? Bij NasWerkt maken we werk zoeken eenvoudig en effectief. Met onze banensite kun je eenvoudig interessante vacatures zoeken in jouw branche. NasWerkt helpt je graag aan een baan zoals Productiemedewerker, Logistiek Medewerker of Chauffeur. Ook als je een kantoorfunctie zoekt zoals  Administratief Medewerker of Klantenservice Medewerker, of een vacature zoals Accountmanager: bij NasWerkt ben je op de juiste plek. 

Werk gezocht, maar nog zoekende naar wat je wil doen? Of zoek je werk zonder diploma, overweeg je een carrièreswitch of wil je jouw passie volgen? NasWerkt helpt jou aan ander werk. Vertel ons wat je ongeveer zoekt, wij doen de rest! Tussen onze leuke vacatures zit vast iets dat bij jou past. En zo niet, dan doen we er alles aan om nieuwe kansen te creëren.

Met inmiddels 20 jaar ervaring als arbeidsbureau, geven we je open en eerlijk advies. Werk doen wat écht bij jou past en waarin jij helemaal op je plek zit, vinden wij erg belangrijk. Want werk gaat verder dan het verdienen van geld. NasWerkt heeft al meer dan 25.000 mensen aan hun droombaan geholpen. Word jij de volgende?

Zoek je een baan in de buurt?

Vacatures in jouw regio

Of ben je bereid om diverse vakgebieden te verkennen en hecht je vooral waarde aan het vinden van een baan in de buurt? Wij hebben vacatures in verschillende regio's zoals de provincies Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Ook in de Randstad hebben wij uitdagende vacatures voor jou, zoals in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Ontdek de vacatures in jouw regio.

Als eerste nieuwe vacatures in jouw regio zien?

Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures in jouw regio binnen. Schakel vacaturemeldingen in, zodat je meteen kunt reageren op nieuwe vacatures in de buurt, op basis van jouw voorkeuren.

Cv nodig? Wij maken het met onze cv-maker makkelijk!

Een cv maken moeilijk of veel werk? Niet bij NasWerkt! Wij helpen je op weg met onze gratis cv-generator. Volg de stappen en binnen enkele minuten maak jij een professioneel cv. Kies een template die bij je past en verwerk je kennis en ervaring. Waar wacht je nog op?

Maak een gratis cv

Werken bij topwerkgevers

Werken bij What's Cooking

4 vacatures
4 vacatures

Werken bij Nabuurs

1 vacatures
1 vacatures

Werken bij Copaco

4 vacatures
4 vacatures

Werken bij PostNL

2 vacatures
2 vacatures

Werken bij Alliance Healthcare

13 vacatures
13 vacatures

Werken bij Movianto

5 vacatures
5 vacatures

Zij werden al aan hun droombaan geholpen

Filiz
“Ik heb het enorm naar mijn zin! Ik kan lekker zelfstandig werken én heb zelfs al een fout kunnen signaleren, waardoor de patiënt alsnog de juiste medicatie kreeg."
Het verhaal van Filiz
Henk
“Al binnen twee dagen werden we positief verrast, want toen kwam NasWerkt met een geschikte kandidaat!”
Het verhaal van Henk
Loes
“Tijdens een piekperiode hebben wij een nieuwe medewerker vroegtijdig overgenomen, omdat we zo tevreden waren.”
Het verhaal van Loes
Jasmine
“Onze nieuwe medewerker bleek bij binnenkomst meteen een pareltje te zijn. Alle verwachtingen werden overtroffen!”
Het verhaal van Jasmine
Cees
“We hebben al drie medewerkers in vaste dienst genomen die via NasWerkt zijn binnengekomen.”
Het verhaal van Cees
Guido
“NasWerkt onderscheidt zich door écht goed te luisteren naar het profiel dat wij zoeken.”
Het verhaal van Guido

Zo helpen wij jou aan een nieuwe baan: de sollicitatieprocedure

Stap 1

Jouw sollicitatie of algemene inschrijving

Wat leuk dat je solliciteert bij NasWerkt! Binnen 1 werkdag neemt een van onze Intercedenten bij jou in de buurt contact met je op.

Stap 2

Wij nemen contact op

Tijdens het eerste contactmoment kijken we naar wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Ook nemen we je sollicitatie door. Past deze vacature goed bij je? Of zien wij andere mogelijkheden voor je? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek om samen op zoek te gaan naar een baan die écht bij je past.

Stap 3

Persoonlijk intakegesprek

Wij ontvangen jou graag op de vestiging bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk om via een videogesprek kennis te maken met elkaar. We gaan met jou in gesprek om te ontdekken waar jij echt naar op zoek bent in jouw nieuwe baan. Samen bespreken we direct een aantal relevante vacatures. 

Stap 4

Op gesprek bij de opdrachtgever

Wij zijn enthousiast over jou! Naar aanleiding van het intakegesprek stellen we je graag voor aan de opdrachtgever. Zijn zij net zo enthousiast als wij? Tijd voor een kennismaking bij het bedrijf!

Stap 5

Aan de slag

Is het een match? Super! Je ontvangt een aanbod van jouw droombaan. Nadat je deze hebt geaccepteerd is het tijd om je contract te ondertekenen. Samen maken we alles in orde zodat jij zorgeloos aan je eerste werkdag kan beginnen.

Weet je nog niet goed wat voor werk je zoekt?

Leuk werk vinden dat goed bij je past kan lastig zijn. Doe inspiratie op via onze blogs! Bekijk relevante blogs over werkgerelateerde onderwerpen.

Kom langs voor werk bij jou in de buurt

Met onze zes vestigingen verdeeld over Gelderland, Noord-Brabant en Limburg, is er altijd de mogelijkheid om langs te komen. Woon je niet in de buurt van een vestiging? Dan kunnen we ook online kennismaken, bijvoorbeeld via een videogesprek. Lekker flexibel! Samen zoeken we een baan die goed bij je past.

Kom langs bij een vestiging van NasWerkt voor nieuw werk