Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Antidiscriminatiebeleid

Gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen.

  • Home
  • Antidiscriminatiebeleid
  • Home
  • Antidiscriminatiebeleid

Gelijke behandeling in onze dienstverlening

NasWerkt heeft een antidiscriminiatiebeleid. Het discrimineren op basis van levensovertuiging, godsdienst, politieke gezindheid, ras, geslacht, leeftijd, gender, nationaliteit of burgerlijke staat staan wij niet toe. Door interne procedures hebben we dit binnen onze organisatie geborgd. 

Daarnaast zijn onze medewerkers op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Wij dragen onze gedragsregels uit aan het vaste personeel en geven waar nodig instructies over de uitvoering en de toepassing. De gelijke behandelingswetgeving maakt onderdeel uit van de basisopleiding van onze nieuwe medewerkers.

Melding maken

Loop je helaas in samenwerking met NasWerkt of met onze opdrachtgevers alsnog tegen discriminatie aan? Meld dit dan direct bij jouw contactpersoon van NasWerkt via de bekende contactgegevens. Indien dit niet mogelijk is of wordt, naar jouw mening, de melding niet goed opgepakt? Neem dan contact op met de vertrouwenspersoon van NasWerkt. Dit kan door een melding te maken via dit formulier. Er wordt dan binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen. 

Neem contact op

Uiteraard wordt er discreet met jouw melding en gegevens omgegaan.