Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Detachering via Detacheringsbureau NasWerkt

Voor tijdelijk personeel, met meer vastigheid dan bij uitzenden

Laat NasWerkt jouw nieuwe personeel vinden

Het aantrekken van nieuw personeel vergt veel tijd en inzet. Wil je een nieuwe medewerker aannemen zonder zelf urenlang in sollicitatiegesprekken te zitten of stapels cv's door te ploegen? NasWerkt staat werkgevers bij in het vinden van geschikte kandidaten door middel van detachering. Of je nu op zoek bent naar één of meerdere medewerkers, in vakgebieden zoals HR, Techniek of een ander vakgebied - in Nijmegen, Eindhoven of ergens anders: NasWerkt regelt het voor je!

Wat is detachering precies?

Detachering is de ideale oplossing wanneer je tijdelijk extra medewerkers nodig hebt voor een specifiek project of gedurende een bepaalde periode. Het biedt meer stabiliteit dan uitzenden, met een grotere betrokkenheid van de medewerker die voor een langere tijd aan de slag gaat. In tegenstelling tot uitzenden, waarbij de overeenkomst minder vast is, kies je bij detachering voor meer verbintenis.

Bij detachering wordt de kandidaat een reguliere arbeidsovereenkomst aangeboden door NasWerkt, wat zorgt voor extra zekerheid en continuïteit. Wanneer je spreekt van detachering, betekent dit dat de werknemer een langdurige verbintenis heeft via een reguliere arbeidsovereenkomst met NasWerkt. Dit waarborgt niet alleen de benodigde flexibiliteit voor jouw project, maar ook een duurzame en betrokken samenwerking met de gedetacheerde werknemer.

Personeel werven met Detachering via NasWerkt

Hoe werkt detachering via NasWerkt?

Wat doen wij als detacheerder voor jou?

NasWerkt helpt je met het vinden van de perfecte match voor jouw project. Als detacheringsbureau nemen wij alle formele werkgeversaspecten uit handen, inclusief salarisadministratie en arbeidsvoorwaarden. Het detacheringsproces van NasWerkt biedt je de flexibiliteit om snel hooggekwalificeerd personeel aan te trekken, wat vooral handig is voor projecten waar specifieke expertise vereist is. Met onze zorgvuldig geselecteerde professionals kun je jouw projecten efficiënt en succesvol uitvoeren, terwijl wij de werkgeversverplichtingen voor onze rekening nemen.

Voordelen van detacheren voor jou

  • Anders dan bij een medewerker die je zelf een tijdelijke arbeidsovereenkomst biedt, draag je geen (verzuim)risico of andere arbeidsverplichtingen zoals administratie;
  • Flexibiliteit om personeel in te zetten zonder langdurige verplichtingen te hebben;
  • Geen omkijken naar het wervingsproces: wij nemen dit volledig uit handen en bieden jou direct gekwalificeerd personeel;
  • Met een detacheringscontract heb je toegang tot een bredere pool van kandidaten, omdat het vertrouwen dat je geeft vaak wordt teruggegeven;
  • Snelle inzetbaarheid en toegang tot gespecialiseerd personeel voor specifieke projecten.
NasWerkt Uitzenden

Waar vind je detacheringsbureau NasWerkt?

Met vestigingen verspreid over Noord-Brabant, Limburg en Gelderland streven wij naar de perfecte match tussen werkzoekenden en bedrijven in heel Nederland. Onze vestigingen zijn strategisch gelegen op goed bereikbare plekken. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking of komen langs op jouw locatie. Laten we kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee.

Nijmegen | Den Bosch | Eindhoven | Venray | Waalwijk | Oisterwijk

NasWerkt Detacheren of Uitzenden

Wat is het verschil tussen detachering en uitzenden?

Het grootste verschil tussen uitzenden en detacheren, zowel voor jou als werkgever als voor de medewerker, ligt in de zekerheid van uren en de duur van het contract.

Bij een uitzendcontract heb je de flexibiliteit om personeel in te zetten op basis van de behoefte, en je kunt het contract stopzetten wanneer het werk eindigt. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de uitzendkracht. Lees meer over uitzenden.

In een detacheringsovereenkomst is er daarentegen een vaste start- en einddatum met een vast aantal uren. Je betaalt voor de afgesproken uren, zelfs als de opdracht eerder eindigt of als er minder werk beschikbaar is.

Ten slotte gaat het vaak om hoogopgeleid personeel binnen bijvoorbeeld de Techniek of HR, waar het bij uitzenden gaat om vooral uitvoerend en praktisch personeel gaat.

Toch liever uitzenden of werving & selectie?

Neem je de medewerker liever zelfs in dienst via werving & selectie? Lees meer over werving & selectie. Of heb je liever tijdelijk personeel via uitzenden? Lees meer over uitzenden.

Kennismaken?

Gekwalificeerd personeel nodig voor een bepaalde periode? Detachering biedt de perfecte oplossing wanneer je tijdelijk extra medewerkers nodig hebt voor een specifiek project of gedurende een bepaalde periode. Als jouw detacheringsbureau neemt NasWerkt de volledige verantwoordelijkheid voor alle formele werkgeverszaken, inclusief salarisadministratie en arbeidsvoorwaarden. Met meer dan 20 jaar ervaring in recruitment staan we garant voor jouw ideale match. Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten wat je zoekt door het contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op met een vestiging van NasWerkt. 

  • Je plaatst een gratis vacature. Geen match gevonden? Dan betaal je niks!
  • We geven je, met onze meer dan 20 jaar kennis en ervaring, altijd open en eerlijk advies
  • Wij schakelen graag snel. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op
Vere Boeve

Ik help je graag!

Neem contact op

Geef aan in welke branche(s) je personeel zoekt
Geen file geselecteerd Selecteer een file

Veelgestelde vragen over detachering

Wat is een detacheringsbureau?

Een detacheringsbureau is een dienstverlener die gespecialiseerd is in het tijdelijk plaatsen van gekwalificeerd personeel bij bedrijven. In dit model blijft het detacheringsbureau juridisch werkgever, terwijl de gedetacheerde medewerker op flexibele basis bij de opdrachtgever werkt. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om snel personeel in te zetten voor specifieke projecten of periodes zonder langdurige verplichtingen.

Wat kost detachering?

De gemiddelde kosten voor detachering variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de duur van de detachering, het niveau van de functie, en de specifieke eisen van de opdracht. Detacheringskosten kunnen onder andere bestaan uit het salaris van de gedetacheerde medewerker, eventuele toeslagen, en de vergoeding voor de diensten van het detacheringbureau. Je betaalt per gewerkt uur van de medewerker met een minimum aantal uren zoals vermeld staat in het contract. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten voor detachering.

Wat zijn de regels voor detachering?

Detacheringsregels omvatten de naleving van detachering cao's: een wettelijk conforme detacheringsovereenkomst tussen detacheerder en ontvangend bedrijf met details over duur, functie en salaris. Gelijke behandeling van gedetacheerde werknemers volgens de wetgeving is essentieel, en detacheerders moeten op de hoogte zijn van wettelijke vereisten in het betreffende land.

Wat is de maximale duur van detachering?

In Nederland is de maximale duur van detachering vastgesteld op 24 maanden. Dit betekent dat een werknemer maximaal 24 maanden in Nederland gedetacheerd kan worden.

Wat zijn de nadelen van een detacheringsbureau?

Hoewel detacheringsbureaus voordelen bieden, zijn er ook enkele nadelen om in overweging te nemen. Detachering brengt kosten met zich mee, meestal een percentage van het salaris van de gedetacheerde medewerker. Dit kan duurder zijn dan het aannemen van vast personeel middels Werving & Selectie. Daarnaast is Detachering vaak tijdelijk, wat betekent dat je mogelijk regelmatig op zoek moet naar nieuw personeel als de behoefte aan continue ondersteuning bestaat.