Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Personeel gezocht? Wij regelen het voor je!

NasWerkt is jouw partner in personeelswerving

Laat NasWerkt jouw personeel zoeken

Iedereen die ooit personeel gezocht heeft weet dat het niet niks is. Het begint al bij het schrijven van een pakkende vacature. Het proces omvat het benaderen van passende kandidaten, verwerken van reacties, inplannen van gesprekken en het selecteren van de juiste persoon voor jouw bedrijf. Dat kost tijd. Geen zin of tijd voor het hele wervingsproces? Laat ons die zorgen voor je wegnemen. Wij zorgen voor een vlotte en effectieve werving, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent. Of je nu op zoek bent naar vast of tijdelijk personeel, met spoed of in alle rust: Kom maar op! NasWerkt voor jou.

De juiste match vinden is jouw uitdaging en onze kracht

NasWerkt heeft verschillende diensten, waaronder maatwerk diensten, waarmee we jou helpen aan nieuw personeel. Met onze flexibele aanpak garanderen we altijd een passende oplossing voor jouw personeelsbehoeften.

Uitzenden

Heb je tijdelijke versterking nodig zonder dat het personeel op jouw eigen loonlijst komt? Huur een uitzendkracht in. Geen administratieve rompslomp, minimale risico's.

Werving & Selectie

Op zoek naar langdurige versterking voor je team? Laat NasWerkt  personeel zoeken dat goed past bij jouw bedrijfscultuur en verwachtingen, en neem het personeel zelf in dienst.

Detacheren

Bij detachering is een kandidaat in dienst van NasWerkt en voor een langere tijd bij je actief. Dit zorgt voor meer binding. Wij regelen medewerkers én de administratie.

Branches waarin wij graag voor jou personeel werven

Ben je op zoek naar het beste personeel in één of meerdere van deze vakgebieden? NasWerkt zorgt voor jouw nieuwe werknemer(s)! Personeel gezocht, personeel gevonden!

Zo werven wij binnen no-time nieuw personeel

Via een persoonlijk kennismakingsgesprek willen we goed weten wat je zoekt. We fungeren als adviespartner om tot de juiste dienstverlening te komen op basis van de specifieke personeelsvraag. We stellen een krachtige vacature op, zetten de vacature online en gaan verder met het wervingsproces. Na een positief eerste gesprek stellen we de geschikte kandidaat direct aan je voor. Als je zelf ook de potentie ziet, nodigen we de kandidaat uit voor een vervolggesprek met jou. En als dat gesprek positief verloopt, hoef je niet te wachten. De nieuwe medewerker kan soms de volgende dag al starten! Bij ons gaat het snel én effectief, zodat je binnen no-time de juiste match vindt.

Deze klanten kiezen al voor NasWerkt

Bidfood logo
BMN logo
Cornelissen Groep logo
Nabuurs logo
Van Rooijen Logistiek logo

Waarom bedrijven voor NasWerkt kiezen

Persoonlijk is bij ons écht persoonlijk. Geen stropdassen als het niet hoeft, geen kleine lettertjes en geen lange meetings. Lukt het niet linksom of rechtsom, dan gaan we rechtdoor.

  • De meest relevante jobboards, social media en e-mailcampagnes worden ingezet om extra kandidaten aan te trekken;
  • Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring geven we je altijd eerlijk advies over welke dienst het beste aansluit bij je personeelsvraag en wat je van ons mag verwachten;
  • Wij zijn geen standaard recruitmentbureau. We denken graag met je mee over diverse onderwerpen en geloven in maatwerk;
  • Dankzij ons uitgebreide kandidatenbestand schakelen we snel en zijn we flexibel, zelfs bij spoed. Landelijk matchen wij bedrijven en werkzoekenden;
  • Meer dan 25.000 mensen hebben wij aan een baan geholpen en 1.000+ opdrachtgevers hebben wij ondersteund, maar we zijn nog lang niet klaar!

Gratis vacature plaatsen

Meld je vacature gratis aan! Bereik direct honderden beschikbare kandidaten door jouw vacature te plaatsen. Laat een aantal gegevens achter dan vinden wij snel het juiste talent voor jouw organisatie. Of dat er nu werknemers gezocht worden in Amsterdam, Nijmegen, Eindhoven, Utrecht of ergens anders in Nederland.

Wij helpen je graag aan nieuw personeel. Plaats een gratis vacature

Waar vind je NasWerkt?

Vanuit onze vestigingen in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland zetten wij ons dagelijks in voor de optimale match tussen werkzoekenden en bedrijven, en dat voor de arbeidsmarkt in heel Nederland. Onze locaties bevinden zich op centrale plekken en zijn allemaal makkelijk bereikbaar. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking of komen langs op jouw locatie.

Nijmegen | Den Bosch | Eindhoven | Venray | Waalwijk | Oisterwijk

Maak kennis met NasWerkt

Wij zijn jouw partner voor Uitzenden, Werving & Selectie en Detachering in heel Nederland. NasWerkt heeft vestigingen verdeeld over meerdere regio's, vanuit waar wij voor bedrijven zoals die van jou geschikte kandidaten vinden. Bij ons is persoonlijk ook écht persoonlijk. Geen formeel gedoe, geen verborgen clausules en geen eindeloze meetings. Als het niet linksom of rechtsom lukt, dan kiezen we gewoon de rechte weg. Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten wat je zoekt door het contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op met een vestiging van NasWerkt. 

  • Je plaatst een gratis vacature. Geen match gevonden? Dan betaal je niks!
  • We geven je, met onze meer dan 20 jaar kennis en ervaring, altijd open en eerlijk advies
  • Wij schakelen graag snel. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op
Marcel Aaldering

Ik help je graag!

Neem contact op

Geef aan in welke branche(s) je personeel zoekt
Geen file geselecteerd Selecteer een file