Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

De gouden formule van NasWerkt: Onze werkwijze

Zo helpen wij jou

Vanuit onze vestigingen in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg zetten wij ons dagelijks in voor het maken van de optimale match tussen werkzoekenden en bedrijven. Onze aanwezigheid strekt zich uit van online tot offline, en dat door heel Nederland.

Bij ons is persoonlijk ook écht persoonlijk. Geen formeel gedoe, weten waar je aan toe bent en denken buiten de kaders; dát is NasWerkt. Als het niet linksom of rechtsom lukt, dan kiezen we gewoon de rechte weg. Je bent vast benieuwd naar hoe wij te werk gaan. Ontdek onze aanpak en leer meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Heb je vragen?

Anne de Kruijff

Of bel mij op

Vere bij NasWerkt in Waalwijk op zoek naar werk voor alle kandidaten

Op zoek naar werk?

Op onze banensite zoek je gemakkelijk naar vacatures in jouw branche of vakgebied. NasWerkt helpt je graag aan een baan als Productiemedewerker, Logistiek Medewerker, Accountmanager, of een ander beroep! Maar we gaan verder dan alleen het vinden van jouw droombaan. We helpen je ook graag met andere zaken! In onze blogs en veelgestelde vragen delen we onze kennis met je. Hoe kunnen wij jou vandaag verder helpen?

Zo helpen wij jou aan een nieuwe baan: de sollicitatieprocedure

Stap 1

Jouw sollicitatie of algemene inschrijving

Wat leuk dat je solliciteert bij NasWerkt! Binnen 1 werkdag neemt een van onze Intercedenten bij jou in de buurt contact met je op.

Stap 2

Wij nemen contact op

Tijdens het eerste contactmoment kijken we naar wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Ook nemen we je sollicitatie door. Past deze vacature goed bij je? Of zien wij andere mogelijkheden voor je? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek om samen op zoek te gaan naar een baan die écht bij je past.

Stap 3

Persoonlijk intakegesprek

Wij ontvangen jou graag op de vestiging bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk om via een videogesprek kennis te maken met elkaar. We gaan met jou in gesprek om te ontdekken waar jij echt naar op zoek bent in jouw nieuwe baan. Samen bespreken we direct een aantal relevante vacatures. 

Stap 4

Op gesprek bij de opdrachtgever

Wij zijn enthousiast over jou! Naar aanleiding van het intakegesprek stellen we je graag voor aan de opdrachtgever. Zijn zij net zo enthousiast als wij? Tijd voor een kennismaking bij het bedrijf!

Stap 5

Aan de slag

Is het een match? Super! Je ontvangt een aanbod van jouw droombaan. Nadat je deze hebt geaccepteerd is het tijd om je contract te ondertekenen. Samen maken we alles in orde zodat jij zorgeloos aan je eerste werkdag kan beginnen.

Lanka bij NasWerkt Eindhoven op zoek naar personeel voor jouw bedrijf. Zullen we kennismaken?

Personeel gezocht?

Wij beginnen niet met het sluiten van een contract waarin we van alles beloven. We doen het precies andersom. We gaan liever gewoon aan de slag en laten in de praktijk zien dat we voor jou nieuw personeel vinden. Het is een kwestie van eerlijk zijn, niet gek doen. Zullen we kennismaken?

Zo vinden wij het beste personeel voor jou: het wervingsproces

Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal. We maken graag kennis met jouw bedrijf en bespreken jouw wensen en verwachtingen voor de werving. Vervolgens stellen wij een functieprofiel op voor de nieuwe medewerker waar jij naar op zoek bent.

Stap 2

Actief werven van kandidaten

Op basis van het functie- en bedrijfsprofiel schrijven we een pakkende vacaturetekst, die vervolgens op diverse jobboards en onze eigen website wordt geplaatst. Ook kijken we op basis van de doelgroep welke marketingcampagnes goed aansluiten. Onze Intercedenten maken actief gebruik van de nieuwste tools en technieken om kandidaten te zoeken en te benaderen.

Stap 3

Selectieproces

In het selectieproces focussen we ons op het waarborgen van de juiste match, door persoonlijke gesprekken te voeren. Onze Intercedenten kijken naar de kwaliteiten, wensen en behoeften van de kandidaat. Als we een match zien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, stellen we de potentiële werknemer aan je voor zodat je kunt beoordelen of je net zo enthousiast bent als wij!

Stap 4

Jij leert de kandidaat kennen

Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij de kandidaat, niet alleen wij. Na het gesprek ben jij uiteindelijk degene die beslist of er een match is en bij een positieve uitkomst volgt er een voorstel aan de kandidaat.
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij je goed voelt bij de kandidaat! Na het gesprek ben jij uiteindelijk degene die beslist of er een match is. Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan volgt er een voorstel aan de kandidaat. 

Stap 5

Hoera, een match!

Tijd voor je nieuwe medewerker om te starten!