Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

De diensten van Recruitmentbureau NasWerkt

Besteed jouw personeelswerving uit aan NasWerkt

Personeel passend bij jouw vraag

Met ruim 20 jaar ervaring weten we als geen ander hoe wij het beste personeel kunnen vinden voor jouw bedrijf. We zijn meer dan een uitzendbureau. Wij gaan een stap verder. We bieden als wervingsbureau verschillende dienstverleningen aan die passen bij jouw personeelsvraag. Of er nu tijdelijk of vast personeel gezocht wordt, in alle rust of met spoed: Wij gaan graag voor jou aan de slag! Laat ons weten wat je zoekt, dan vinden wij snel het passende talent voor jouw organisatie.

Uitzenden

Heb je tijdelijk personeel nodig? Een goede uitzendkracht is goud waard. Onze ervaren Intercedenten selecteren razendsnel de beste kandidaten voor jouw openstaande vacatures. Zodra wij de juiste kandidaat voor je hebben gevonden, treedt diegene op flexibele basis in dienst bij NasWerkt en gaat voor jou aan de slag. Naast het werven van de uitzendkracht verzorgen wij ook de volledige administratie voor je en nemen wij eventuele risico's op onze schouders. Zo gaat er snel een uitzendkracht voor je aan het werk!

Personeel Uitzenden via NasWerkt
Werving & Selectie via NasWerkt

Werving & Selectie

NasWerkt ondersteunt je graag bij het zoeken van geschikte arbeidskrachten middels Werving & Selectie. Daarbij kijken onze Consultants naar de cultuur, wensen en verwachtingen van jouw bedrijf. Als we deze selectiecriteria voor ogen hebben, starten we actief met het werven van potentiële kandidaten. Daarbij maken we gebruik van diverse kanalen, waaronder verschillende jobboards, e-mailcampagnes en social media.

Detacheren

Wanneer je voor een bepaalde periode of een bepaald project extra medewerkers nodig hebt, is Detacheren een goede oplossing. Bij Detachering kies je voor meer binding met de collega, omdat deze voor langere tijd bij je actief is. We spreken van Detachering wanneer de kandidaat een reguliere arbeidsovereenkomst bij NasWerkt krijgt. Ook verzorgen wij de volledige administratie en dragen wij de risico's, zoals verzuim. De reguliere arbeidsovereenkomst biedt meer zekerheid en continuïteit dan de uitzendovereenkomst.

Personeel detacheren via NasWerkt

Maatwerk diensten

NasWerkt biedt naast Uitzenden, Werving & Selectie en Detachering, In-house Recruitment aan. Je krijgt dan een Intercedent van NasWerkt die het gehele recruitmentproces op zich neemt en jou ermee ontzorgt. Met onze In-house services bieden wij een oplossing voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een partner op het gebied van HR-diensten. Het doel van deze dienstverlening is zichtbaar zijn voor zowel jou als opdrachtgever, als voor kandidaten. Dit leidt tot vertrouwen en laagdrempeligheid, waardoor je snel kunt schakelen.

Ook is het mogelijk om een eigen werken-bij-website te laten maken, die is geïntegreerd binnen onze website. Hiermee presenteren we jouw vacatures in een overzicht en laten we goed zien wie jullie zijn. NasWerkt verzorgt het gehele beheer en onderhoud van de werken-bij-pagina. Tijdens het sollicitatieproces worden kandidaten op de hoogte gebracht dat hun sollicitatie met zorg en aandacht wordt behandeld door NasWerkt. Zo heb jij geen omkijken naar de werken-bij-website, maar wel de juiste kandidaten.

Ben je geïnteresseerd in onze maatwerk diensten? Laat het ons weten!

Leer ons beter kennen

  • Wij zijn persoonlijk en betrokken, ook als de kandidaat al op de werkvloer staat;
  • Uitdagingen gaan wij liever niet uit de weg. Je hoort niet snel nee, maar wel als het moet;
  • Met ons grote netwerk en kandidatenbestand zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen, zelfs bij spoed;
  • Wij denken graag buiten de kaders, wij geloven in maatwerk. Door te luisteren naar jou als klant en daarop te anticiperen bewegen wij flexibel met je mee;
  • NasWerkt heeft veel verschillende expertises binnen de organisatie, wat verder gaat dan personeel werven. Zo verbeteren wij onze dienstverlening constant. Wel zo fijn voor jou als klant!

Dit zeggen anderen over ons wervingsbureau

NasWerkt wordt beoordeeld met 4,3 uit 5 van 111 Google reviews

Wendy
“Uitzendkracht Veronika beviel uiteindelijk zo goed dat we haar overgenomen hebben als vaste medewerker.”
Het verhaal van Wendy
Kim
“We bevelen NasWerkt zeker aan bij anderen vanwege het goede contact, eerlijkheid, spontaniteit en het vermogen om snel te schakelen.”
Het verhaal van Kim
Nick
“NasWerkt hielp bij specifieke uitdagingen, vooral bij last-minute en tijdelijke opschaling tijdens piekperiodes. Cruciaal voor onze bedrijfsvoering.”
Het verhaal van Nick
Jasper
“Bijna alle openstaande rollen zijn door NasWerkt ingevuld. Ze weten precies wat we nodig hebben.”
Het verhaal van Jasper
Guido
“NasWerkt onderscheidt zich door écht goed te luisteren naar het profiel dat wij zoeken.”
Het verhaal van Guido

Zo vinden wij het beste personeel voor jou: het wervingsproces

Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal. We maken graag kennis met jouw bedrijf en bespreken jouw wensen en verwachtingen voor de werving. Vervolgens stellen wij een functieprofiel op voor de nieuwe medewerker waar jij naar op zoek bent.

Stap 2

Actief werven van kandidaten

Op basis van het functie- en bedrijfsprofiel schrijven we een pakkende vacaturetekst, die vervolgens op diverse jobboards en onze eigen website wordt geplaatst. Ook kijken we op basis van de doelgroep welke marketingcampagnes goed aansluiten. Onze Intercedenten maken actief gebruik van de nieuwste tools en technieken om kandidaten te zoeken en te benaderen.

Stap 3

Selectieproces

In het selectieproces focussen we ons op het waarborgen van de juiste match, door persoonlijke gesprekken te voeren. Onze Intercedenten kijken naar de kwaliteiten, wensen en behoeften van de kandidaat. Als we een match zien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, stellen we de potentiële werknemer aan je voor zodat je kunt beoordelen of je net zo enthousiast bent als wij!

Stap 4

Jij leert de kandidaat kennen

Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij de kandidaat, niet alleen wij. Na het gesprek ben jij uiteindelijk degene die beslist of er een match is en bij een positieve uitkomst volgt er een voorstel aan de kandidaat.
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij je goed voelt bij de kandidaat! Na het gesprek ben jij uiteindelijk degene die beslist of er een match is. Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan volgt er een voorstel aan de kandidaat. 

Stap 5

Hoera, een match!

Tijd voor je nieuwe medewerker om te starten!

Waar vind je onze recruitmentbureaus?

Vanuit onze recruitmentbureaus in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland zorgen wij voor de perfecte match tussen werkzoekenden en bedrijven, in heel Nederland. Onze vestigingen liggen op centrale locaties en zijn stuk voor stuk goed bereikbaar. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Nijmegen | Den Bosch | Eindhoven | Venray | Waalwijk | Oisterwijk

Kennismaken?

Klaar voor de perfecte match voor jouw bedrijf? NasWerkt voor jou! Als dé partner voor Uitzenden, Werving & Selectie, Detachering en maatwerk oplossingen in heel Nederland, bieden we een persoonlijke service zonder gedoe. Kies voor transparantie en resultaat; laat ons weten wat je nodig hebt en we regelen het voor je! Meteen iemand spreken? Neem telefonisch contact op.

  • Plaats een gratis vacature. Geen match? Geen kosten!
  • Dankzij ons uitgebreide netwerk en gevarieerde kandidatenbestand zijn we enorm flexibel en kunnen we snel schakelen, zelfs bij spoed
  • We geven je, met onze meer dan 20 jaar kennis en ervaring, altijd open en eerlijk advies
Raquel Cavenecia

Ik help je graag!

Neem contact op

Geef aan in welke branche(s) je personeel zoekt
Geen file geselecteerd Selecteer een file

Veelgestelde vragen over de diensten van ons recruitmentbureau

Wat is een recruitmentbureau?

Een recruitmentbureau is een professionele dienstverlener die organisaties helpt bij het vinden van geschikte kandidaten voor openstaande functies. Een recruitmentbureau voert wervingsactiviteiten uit zoals het plaatsen van vacatures, selecteren van kandidaten en beheren van het sollicitatieproces.

Wat zijn de kosten van een recruitmentbureau?

De kosten van een recruitmentbureau variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het type dienstverlening, de moeilijkheidsgraad van de vacature en niveau van de functie. Vaak wordt een zogeheten fee berekend als een percentage van het salaris van de geplaatste kandidaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over de tarieven van de dienstverleningen.

Wat kan een recruitmentbureau voor mij betekenen?

Een recruitmentbureau kan jou als werkgever ondersteunen bij het vinden van geschikt personeel. Taken zoals het opstellen van vacatures, zoeken naar kandidaten, screenen van cv's en het voeren van sollicitatiegesprekken nemen zij op zich. Dit bespaart jou tijd en moeite, en het vergroot de kans op het aantrekken van gekwalificeerd personeel. Doe waar je goed in bent en laat ons de werving voor je regelen. Ideaal, toch?