Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Een eigen werken-bij-website

Vind de ideale kandidaat via jouw eigen werken-bij-website. 

Een eigen vacaturesite voor jouw bedrijf

Ben je met regelmaat op zoek naar nieuw personeel? Bij NasWerkt bieden we passende oplossingen om je zo snel mogelijk van kwalitatieve werknemers te voorzien. Eén van die oplossingen is het inrichten van een werken-bij-website voor jouw bedrijf. Je bedrijf krijgt dan een eigen landingspagina binnen onze vacaturesite. Op deze landingspagina wordt jouw bedrijf uitgelicht (met eigen content) en worden jouw openstaande vacatures gepresenteerd.

Wij weten uit ervaring dat deze werken-bij-pagina's bijdragen aan het vinden van kwalitatieve werknemers. Toch snappen wij ook dat je zelf misschien geen zin hebt in het opmaken en bijhouden van zo’n werken-bij landingspagina. NasWerkt verzorgt daarom het gehele beheer én onderhoud van jouw landingspagina. Wij wijzen sollicitanten er bij het solliciteren op dat hun sollicitatie wordt behandeld door NasWerkt. Jij hebt dus geen omkijken naar de pagina, maar vindt wel de juiste kandidaten voor jouw vacatures!

Vergroot de zichtbaarheid van jouw vacatures

Je vacatures worden niet alleen getoond op jullie eigen werken-bij landingspagina, maar worden ook onder de aandacht gebracht op de andere jobboards waarmee NasWerkt samenwerkt. Hierdoor ontstaat er meer zichtbaarheid voor je vacatures en wordt de naamsbekendheid van je bedrijf indirect vergroot. Zo voelen nieuwe kandidaten zich sneller aangetrokken tot jouw vacatures. 

Bo Heijnen

Bo

Helpt je verder

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd of een werken-bij-landingspagina bij jouw bedrijf past? Neem dan eens contact op met een van onze vestigingen om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.