Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Over NasWerkt: NasWerkt voor iedereen

Wil je weten wat NasWerkt definieert, meer leren over de geschiedenis van NasWerkt of ben je benieuwd naar onze missie? Lees dan snel verder!

  • Home
  • Over NasWerkt
  • Home
  • Over NasWerkt

Leer ons beter kennen

NasWerkt, opgericht in 2004, staat elke dag klaar om werkend Nederland te begeleiden naar een nieuwe baan. Elke dag streven onze recruitment professionals ernaar om werkgevers en werknemers succesvol te matchen. Met een team van meer dan 42 medewerkers en vijf vestigingen verspreid over Gelderland, Noord-Brabant en Limburg, beschikken we over de nodige expertise om de juiste match te maken.

Mensenwerk vraagt om passie en een persoonlijke touch. Mensenwerk is maatwerk, dat begrijpen wij maar al te goed! Uitdagingen gaan wij liever niet uit de weg. Je hoort niet snel nee, maar wel als het moet. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons voorop. Ontdek wat NasWerkt voor jou kan betekenen!

Kennismaken?

Neem contact op

Onze collega’s helpen je graag!

Of bel mij op

Dáárom kies je voor NasWerkt

  • Wij zijn persoonlijk en betrokken, ook als de medewerker al op de werkvloer staat;
  • Loze beloftes hoef je van ons niet te verwachten. Wij gaan direct aan de slag en zetten woorden om in daden. Zo streven we altijd naar het beste resultaat;
  • Met ons uitgebreide netwerk en kandidatenbestand zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen, zelfs bij spoed;
  • We omarmen creativiteit en maatwerk, luisteren naar jouw behoeften en passen ons flexibel aan;
  • NasWerkt beschikt over diverse expertises binnen de organisatie, die verder gaan dan alleen de werving van personeel. Hierdoor optimaliseren we onze dienstverlening voortdurend, wat waardevol is voor jou!

Zo ontstond NasWerkt

In 2004 begon NasWerkt, destijds bekend als Werkpunt Brabant, als klein uitzendbureau kandidaten en opdrachtgevers aan elkaar te verbinden. In 2010 nam Richard Nas het bedrijf volledig over en veranderde hij de naam naar NasWerkt. Dave Baardman werd in 2021 mede-eigenaar van NasWerkt, na 12 jaar in dienst geweest te zijn.

“Ik had allemaal losse baantjes en werkte als uitzendkracht. Het vak heb ik in de praktijk geleerd bij Werkpunt Brabant, waar ik als Intercedent en later als Vestigingsmanager heb gewerkt. Totdat ik het bedrijf in 2010 zelf kocht.” -
Richard Nas Eigenaar bij NasWerkt

Hoe zij het uitzendvak geleerd hebben? “Gewoon, door te doen”, vertelt Dave. “Als Intercedent heb ik van alles gedaan, van werving en selectie tot verloning. En ook wel ’s ochtends om kwart voor vijf in de auto springen om uitzendkrachten naar het werk te brengen.”

De eerste vestiging van NasWerkt vestigde zich in Den Bosch. Later volgde een nieuwe locatie in het hart van Nijmegen, wat uiteindelijk het hoofdkantoor is geworden. In 2022 hebben we een vestiging in Eindhoven geopend, en later dat jaar kwam daar Waalwijk bij. Begin 2024 is er als kers op de taart een vestiging in Venray bijgekomen.

“Ik heb mijn school ook niet afgemaakt. Ik heb van alles gedaan, in een supermarkt gewerkt, als zelfstandig Steigerbouwer en zelfs als Koerier. Totdat Richard mij in 2008 vroeg bij hem te komen werken. En ik ben nooit meer weggegaan.”
Dave Baardman Mede-eigenaar NasWerkt
Vere en Isabelle van NasWerkt staan voor het NasWerkt pand in Waalwijk

Hier staan wij voor: Onze missie en visie

Onze missie is dat wij geluk bieden op de dag, en zekerheid voor de toekomst. Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en maken aansluiting op de ambities van de werkzoekenden. Wij verdiepen ons in de HR-uitvraag van onze opdrachtgevers en creëren duurzame samenwerkingen.

Wij werken constant aan onze missie door vanuit persoonlijk contact te werken en altijd flexibel te zijn en vooruit te denken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het hebben van maatschappelijk belang en streven ernaar ons hier maximaal voor in te zetten. 

NasWerkt in een groot aantal vakgebieden

Met onze verschillende dienstverleningen - Uitzenden, Detacheren, Werving & Selectie en In-house Recruitment - kunnen we altijd een oplossing bieden voor jouw personeelsvraag.

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan in diverse branches, zoals de Productie, Logistiek, Commercie, Administratie, Transport en meer. Een dag is niet geslaagd wanneer er geen match is gemaakt. Met deze focus dragen we stap voor stap bij aan werkend Nederland. Binnenkort ook voor jou?

NasWerkt in een groot aantal vakgebieden- Ingrid op kantoor in Waalwijk

Dit garanderen wij

NasWerkt is trots op ons NEN 4400-1-certificaat en ABU-keurmerk, die staan voor topkwaliteit in uitzendwerk. Onze personeelsadministratie is perfect op orde en we hebben onze bedrijfsprocessen strak geregeld. Continu bijscholing van ons personeel zorgt ervoor dat zowel werknemers als werkgevers kunnen rekenen op kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid.

Kwaliteit zit ook in bereikbaarheid. Heb je ons 's middags of ’s nachts nodig? Elk uur van de dag zijn we bereikbaar en schakelen we direct wanneer dat nodig is. 

NEN gecertificeerd

Goede kwaliteit

Een goed pensioen bij StiPP

Pensioenopbouw vanaf dag 1

Persoonlijk contact

Persoonlijke aanpak

Buiten de kaders denken en doen

Buiten de kaders denken en doen

Vragen? We staan voor je klaar! 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor werk of heb je interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!