Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Uitzendbureau NasWerkt: Flexibel en gemakkelijk personeel uitzenden

Voor een flexibele schil van arbeidskrachten

Uitzenden van personeel

Flexibiliteit kan fijn zijn, toch? Verwacht je een tijdelijke piek in werk? Of is jouw vaste medewerker even niet beschikbaar door vakantie, ziekte of verlof? Als je voor een korte periode versterking nodig hebt, is een goede uitzendkracht goud waard. Voor uitzendkrachten in Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch of andere locaties kun je rekenen op NasWerkt om jouw team te versterken.

Heb je vragen?

Martijn van Rijswijk

Of bel mij op

Wat is uitzenden precies?

Uitzenden is een dienstverlening waarbij een uitzendbureau zoals ons, tijdelijk personeel ter beschikking stelt. Formeel gezien is NasWerkt de werkgever die alle administratieve handelingen en ziekterisico's draagt. Jij behoudt de dagelijkse leiding over je uitzendkracht. Uitzenden biedt werkgevers de flexibiliteit om snel in te spelen op veranderende personeelsbehoeften, zoals seizoensgebonden pieken of projectmatige werkzaamheden.

NasWerkt helpt je graag aan goede uitzendkrachten

Waarom kies je voor uitzenden?

Uitzenden biedt vele voordelen die het aantrekkelijk maken voor werkgevers in verschillende sectoren. Het stelt bedrijven zoals die van jou in staat om snel en flexibel in te spelen op veranderende personeelsbehoeften, zonder langdurige verplichtingen aan te gaan. Door gebruik te maken van uitzendkrachten kun je gemakkelijker piekperiodes en ziekteverzuim opvangen en tijdelijke projecten uitvoeren.

 • Je kunt snel reageren op veranderingen in de markt of in de behoeften van je bedrijf;
 • De uitzendkracht staat niet op jouw loonlijst, waardoor je minder risico's hebt;
 • Je kunt eerst kijken of het bevalt, zonder dat je een medewerker meteen in dienst neemt;
 • Flexibele en simpele oplossing bij piektijden, ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers;
 • Geen zorgen over risico's en verplichtingen voor werkgevers. NasWerkt regelt dat allemaal voor jou.

Voordelen van Uitzendbureau NasWerkt inschakelen

We begrijpen dat wanneer je personeel nodig hebt, je niet alleen op zoek bent naar snelheid en gemak, maar ook naar zekerheid en flexibiliteit. Onze ervaren Intercedenten selecteren razendsnel de beste kandidaten voor jouw vacature. Zodra wij de juiste persoon voor je hebben gevonden, komt deze flexibel in dienst bij NasWerkt. Vervolgens stellen wij de uitzendkracht aan je beschikbaar. Naast het werven van de uitzendkracht, nemen wij ook de volledige administratie voor onze rekening. Zo gaat er snel een uitzendkracht voor je aan de slag!

 • Laat jouw vacatures snel vervuld worden met ons uitgebreide aanbod aan geschikte kandidaten uit ons kandidatenbestand en netwerk, zelfs bij spoed;
 • Met ruim 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van diverse vakgebieden begrijpen we de ins en outs van jouw branche en de arbeidsmarkt;
 • Onze hulp strekt zich uit van de bruisende Randstad tot het gezellige zuiden van het land. Dus waar je ook bent in Nederland, wij staan voor je klaar;
 • Je krijgt een vast contactpersoon waarbij je altijd terecht kunt voor vragen of advies;
 • NasWerkt heeft meerdere expertises binnen de organisatie, wat verder gaat dan personeel werven. Zo verbeteren wij onze dienstverlening constant. Wel zo fijn voor jou als klant!
NasWerkt Uitzenden of Detacheren

Wat is het verschil tussen uitzenden en detacheren?

Het grootste verschil tussen uitzenden en detacheren, zowel voor jou als werkgever als voor de medewerker, ligt in de zekerheid van uren en de duur van het contract.

Bij een uitzendcontract heb je de flexibiliteit om personeel in te zetten op basis van de behoefte, en je kunt het contract stopzetten wanneer het werk eindigt. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de uitzendkracht.

In een detacheringsovereenkomst is er daarentegen een vaste start- en einddatum met een vast aantal uren. Je betaalt voor de afgesproken uren, zelfs als de opdracht eerder eindigt of als er minder werk beschikbaar is. Lees meer over detacheren.

Waar vind je onze uitzendbureaus?

Vanuit onze uitzendbureaus in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland zorgen wij voor de perfecte match tussen uitzendkrachten en bedrijven in heel Nederland. Klaar voor een kennismaking?

Nijmegen | Den Bosch | Eindhoven | Venray | Waalwijk | Oisterwijk

Laten we kennismaken!

In tijden van vakantie, ziekte of verlof is een flexibele schil van uitzendkrachten een waardevolle aanvulling. Bij NasWerkt begrijpen we dat mensenwerk maatwerk is, en dat nemen we serieus. Onze aanpak is persoonlijk, echt persoonlijk. Met een team van meer dan 42 toegewijde medewerkers en vestigingen verspreid over Gelderland, Noord-Brabant en Limburg, beschikken we over de expertise om de perfecte match te vinden voor jou. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke versterking of een langdurige samenwerking, wij staan voor je klaar. Laat ons weten wat je zoekt door het contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op met een vestiging van NasWerkt. 

 • Je plaatst een gratis vacature. Geen match gevonden? Dan betaal je niks!
 • We geven je, met onze meer dan 20 jaar kennis en ervaring, altijd open en eerlijk advies
 • Wij schakelen graag snel. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op
Margot Ockerse

Ik help je graag!

Neem contact op

Geef aan in welke branche(s) je personeel zoekt
Geen file geselecteerd Selecteer een file

Veelgestelde vragen over personeel uitzenden

Wat zijn de kosten voor een uitzendkracht?

Wat je uitgeeft aan het inschakelen van een uitzendkracht kan verschillen, afhankelijk van de beschikbaarheid van geschikte kandidaten en het type functie dat het is. Het is maatwerk.

Wanneer je een uitzendkracht inhuurt, worden de kosten bepaald op basis van de omrekenfactor. Deze factor wordt toegepast op het bruto uurloon van de uitzendkracht en omvat alle kosten, zoals loon, doorbetaling tijdens ziekte, etc. Bij uitzenden betaal je uitsluitend voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de uitzendkracht. De betaling treedt pas in werking als je een kandidaat aanneemt en diegene daadwerkelijk bij je aan de slag gaat.

Het bedrag omvat alle kosten die het uitzendbureau in rekening brengt. Het voordeel voor jou als werkgever is dat je geen extra administratieve lasten hebt en flexibel personeel kunt inzetten zonder langdurige verplichtingen.