Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Uitzendbureau NasWerkt Den Bosch

NasWerkt wordt beoordeeld met 3,8 uit 5 van 36 Google reviews

Hét uitzendbureau van Den Bosch en omstreken

Het Museumkwartier, Bossche bollen en de Sint-Janskathedraal. De plaats waar carnaval uitbundig wordt gevierd en waar inwoners van het bourgondische leven genieten. We hebben het hier natuurlijk over Den Bosch. De plek waar Uitzendbureau NasWerkt niet mag ontbreken. Ons uitzendbureau bevindt zich hier op de ideale locatie - vooral als je met het openbaar vervoer reist - namelijk op het Centraal Station. Vanuit onze vestiging in Den Bosch helpen we iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of personeel in Den Bosch en omstreken. NasWerkt; hét uitzendbureau in Den Bosch dat klaarstaat om jou te helpen bij het vinden van de juiste match!

Openingstijden

 • Maandag van 8:30 tot 17:00
 • Vandaag open van 8:30 tot 17:00
 • Woensdag van 8:30 tot 17:00
 • Donderdag van 8:30 tot 17:00
 • Vrijdag van 8:30 tot 17:00
 • Zaterdag gesloten
 • Zondag gesloten

Neem contact op met NasWerkt Den Bosch

NasWerkt wordt beoordeeld met 3,8 uit 5 van 36 Google reviews

Bezoekadres

Stationsplein 91
5211 BM Den Bosch

Recente vacatures

Bekijk direct vacatures uit verschillende vakgebieden in Den Bosch en omgeving. Vind de perfecte baan voor jou en start binnenkort met je nieuwe uitdaging.

Schrijf je gratis in

Om je in te schrijven bij NasWerkt Uitzendbureau Den Bosch hoef je alleen je gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

Jouw lokale uitzendbureau

Door ons uitgebreide netwerk in Noord-Brabant en omgeving vind je bij NasWerkt vacatures in Den Bosch, maar ook voor de lokale arbeidsmarkt in omliggende steden zoals Waalwijk, Cuijk, Veghel en Oss. Ons aanbod is zeer uitgebreid en divers. Of je nu een vaste of tijdelijke baan zoekt, parttime of fulltime: wij vinden een passende baan voor jou! Ook zonder diploma of voor een bijbaan ben je bij NasWerkt op de juiste plek.

NasWerkt Werving & Selectie

Personeel gezocht in Den Bosch en omstreken?

Ben je op zoek naar tijdelijke of vaste versterking voor je team? Met onze dienstverleningen Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie en maatwerk oplossingen, helpen we je graag. Middels een persoonlijk gesprek leren we jouw bedrijf en de functie goed kennen. We stellen een krachtige vacaturetekst op en starten met de werving. Zo kan jij doen waar je goed in bent en laat je ons doen waar wij goed in zijn. Soms kan een medewerker die we voor jou gevonden hebben de volgende dag al starten! Ideaal, toch?

Hier staan wij voor

 • Wij zijn persoonlijk en betrokken: wij geloven dat alleen met een persoonlijke benadering de beste match gemaakt wordt;
 • Je krijgt altijd een vaste contactpersoon toegewezen. Zo weet je waar je altijd terecht kunt voor vragen;
 • Wij doen niet aan loze beloftes. Wij zetten woorden om in daden en streven altijd naar het beste resultaat voor jou;
 • Met inmiddels 20 jaar ervaring als arbeidsbureau, geven we je altijd open en eerlijk advies;
 • Meer dan 25.000 mensen zijn al aan een baan geholpen door ons en 1.000+ opdrachtgevers hebben wij ondersteund!
Jordy Gutte

Jordy

Regelt het voor je

Onze medewerkers op de vestiging

Anne de Kruijff

Anne

Regiomanager

Meer over mij
Clarissa Peursum

Clarissa

Recruitment

Meer over mij
Joëlle Kraaij Joëlle Kraaij

Joelle

Recruitment

Meer over mij
Kirsty Versluis

Kirsty

HR Manager

Meer over mij

Onze topwerkgevers

Werken bij BMN

21 vacatures
21 vacatures

Werken bij Copaco

3 vacatures
3 vacatures

Werken bij PostNL

Lees meer
Lees meer

Werken bij What's Cooking

7 vacatures
7 vacatures

Werken bij Nabuurs

3 vacatures
3 vacatures

Dit zeggen anderen over NasWerkt

NasWerkt wordt beoordeeld met 3,8 uit 5 van 36 Google reviews

De medewerker was betrokken en erg duidelijk. Er is een fijne sfeer bij de telefoongesprekken. Perfect je solliciteert voor een baan binnen 3 dagen wordt je al gebeld krijg je gelijk een afspraak en kan je daarna ook gelijk aan de slag. Als je aangenomen wordt. Goede uitleg. Ze vragen ook hoe je eerste dag ging als je het goed vondt. Beste uitzendbureau!!

Joanna Jankowska
Joanna Jankowska 5 maanden geleden

Een jaar lang ontzettend prettig gewerkt via NasWerkt! Het is dat de opdrachtgever mij in directe dienst wilde nemen maar anders had ik nog via hen gewerkt. Goed contact, tijdige betaling en een fijn contactpersoon in Julia!

Mark van Houten
Mark van Houten een jaar geleden

Ben absoluut tevreden over de correctheid en de immer op tijdige betalingen van NasWerkt.Kanttekening mijnerzijds:Het is wel bepalend waar de uitzending plaatsvindt en/of je daar op waarde wordt geschat.Heb het bij MOL Logistics meer dan getroffen,zou ik meer mensen willen toewensen!Good luck to you all...

ton horsten
ton horsten een jaar geleden

Iedereen binnen Nas Werkt is zeer professioneel en geven je advies en hulp als dit nodig is. Zij weten je altijd weer te vinden, zetten goede netwerken op en onderhouden contacten! Juist dit klantcontact is voor mij de reden waarom ik Nas Werkt zeker aanbeveel bij iedereen.

Esther Kaales
Esther Kaales 3 jaar geleden