Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Richard

Bezorger

Richard, werkzaam als Bezorger bij Alliance Healthcare

“Sinds juni 2023 werk ik bij Alliance Healthcare als Bezorger Rijbewijs B. Ik bezorg medicatie en heb het erg naar mijn zin! Het team bij Alliance is leuk, en de sfeer maakt het werk plezierig. Ik werk altijd in nachtdiensten, wat ik heerlijk vind! Want ik ben echt een avondmens. Ook is het lekker rustig op de weg en zijn er geen files. Omdat ik verschillende routes rijd en daardoor in heel Nederland kom, heb ik voldoende afwisseling in mijn werk.

Ik ontdekte NasWerkt via een collega van het beveiligingsbedrijf waar ik hiervoor werkte. Deze collega, tevens een oude vriend van mijn vader en voetbalmaatje, komt uit dezelfde woonplaats en sprak vol lof over NasWerkt en zijn functie als Bezorger. Ik was snel op zoek naar nieuw werk omdat het bedrijf waar ik Beveiliger was ermee gestopt was. Toen ik als Beveiliger werkte, werkte ik ook al in nachtdiensten. Dat beviel mij goed en wilde ik dus graag terugzien in mijn nieuwe functie.

Ik beveel NasWerkt zeker aan. Sterker nog, dat heb ik al eens gedaan! Een goede vriend van mij die ik al 20 jaar ken, is nu mijn collega. Jordy van NasWerkt Den Bosch helpt mij altijd wanneer ik vragen heb.”

Wil jij ook aan de slag als Bezorger? Check hier de vacatures!

Ook toe aan zo'n leuke baan?

Neem contact op

Onze collega’s helpen je graag!

Of bel mij op