Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Wendy

Corporate Recruiter bij Bidfood

Wendy, Corporate Recruiter bij Bidfood

“Wij zijn bij NasWerkt terechtgekomen nadat jullie ons benaderden met een geschikte Chauffeur voor ons. Jullie hadden direct een beschikbare medewerker die voldeed aan onze verwachtingen.

NasWerkt heeft ons niet alleen geholpen met het vinden van Chauffeurs, maar ook met andere vacatures. In het begin lag de focus op het vervullen van de behoefte aan Chauffeurs, maar al snel bleek NasWerkt ook succesvol te zijn in het invullen van andere functies binnen ons bedrijf.

Amy is de persoon bij NasWerkt waarmee we het meeste contact hebben. De communicatie met haar is vanaf het begin eerlijk en duidelijk, wat wij als zeer prettig ervaren. Er is altijd goed en voldoende contact, en dit heeft bijgedragen aan een positieve samenwerking.
NasWerkt geeft ons een oprecht gevoel en denkt graag mee met onze specifieke behoeften. Het contact voelt altijd oprecht.

Wij bevelen NasWerkt zeker aan bij anderen. Onze ervaringen zijn zeer positief en hebben bijgedragen aan het succes van ons bedrijf.
Een specifiek succesverhaal is Veronika, die via NasWerkt bij ons is gekomen. Haar prestaties waren zo goed dat we haar uiteindelijk hebben overgenomen als vaste medewerker.”

Samen met Amy jouw personeelsvraag oplossen?

Amy Hobeyn

Of bel mij op

Over Bidfood

Bidfood is dé horecagroothandel die het hele land voorziet van het lekkerste eten en de beste drankjes! Zij leveren van restaurants en hotels tot aan sportkantines en ziekenhuizen.

Logo van Bidfood bij Over Bidfood: Succesverhaal van Wendy - NasWerkt