Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Job: de digitale recruiter van NasWerkt

Maak kennis met Job! 

  • Home
  • Job van NasWerkt
  • Home
  • Job van NasWerkt

Job van NasWerkt

Job is de digitale recruiter van NasWerkt en neemt contact met jou op nadat je bij NasWerkt hebt gesolliciteerd of je hebt ingeschreven. Job staat 24/7 voor je klaar om je te helpen om jouw profiel zo compleet mogelijk te maken. 

Hoe werkt Job?

Direct na jouw sollicitatie of inschrijving bij NasWerkt krijg je via WhatsApp een berichtje van Job. Hij stelt je vervolgens een aantal vragen om meer te weten te komen wat jij zoekt in een baan. Bijvoorbeeld over hoeveel uur per week je wil werken, wat je salarisindicatie is en per wanneer je beschikbaar bent. Op basis van de antwoorden die jij geeft aan Job wordt jouw profiel aangevuld, zodat onze Intercedenten een baan kunnen vinden die écht bij jou past! Job neemt dus niet het werk van onze menselijke collega's over, maar helpt ons wel om jou sneller van dienst te kunnen zijn!

Job, de digitale recruiter van NasWerkt

Wat doet Job wel?

  • Sollicitatie verrijken: middels slimme vragen vult Job jouw profiel verder aan zodat onze Intercedenten een baan kunnen vinden die écht bij jou past;
  • Privacy waarborgen: jouw gegevens worden veilig opgeslagen in ons systeem en niet gedeeld met anderen. Hoe we jouw gegevens verwerken lees je in onze privacyverklaring;
  • Snel schakelen: Job is 24/7 beschikbaar, dus ook buiten kantoortijden. Direct na jouw sollicitatie of inschrijving neemt hij contact met je op via WhatsApp! 

Wat doet Job niet?

  • Jouw sollicitatie beoordelen: Job beoordeelt jou niet, maar stelt alleen vragen om jouw profiel aan te vullen met waardevolle informatie;
  • Match maken: Job kijkt niet naar welke mogelijkheden we hebben op basis van jouw profiel en wensen, dat blijft de taak van onze Intercedenten;
  • Vragen beantwoorden: Job is geen vraagbaak, maar richt zich alleen op het uitvragen van informatie over jou. In onze FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen en anders staan onze Intercedenten uiteraard klaar om je te helpen!

Het gebruik van AI

Job werkt op basis van AI (Artificial Intelligence) en is daarom 24/7 beschikbaar. Ook buiten kantooruren staat hij je na jouw sollicitatie direct te woord. Hij is meer dan een chatbot: Job begrijpt jouw antwoorden en gaat daar verder op in. Hij weet als geen ander welke informatie onmisbaar is om jouw profiel mee aan te vullen.

Het werk van Job helpt onze Intercedenten om beter inzicht te krijgen in jouw wensen en talenten, zodat zij de baan kunnen vinden die écht bij jou past. Persoonlijk contact blijft binnen NasWerkt altijd centraal staan en met de hulp van Job kunnen wij hier nog beter op focussen.