Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Kim

HR Officer bij van Rooijen Logistiek

Kim, HR Officer bij van Rooijen Logistiek

“Wij hebben NasWerkt leren kennen dankzij Martijn, die spontaan naar ons bedrijf belde en de HR-Manager aan de lijn kreeg. Normaal gesproken wijzen we koude bellers vaak af, maar Martijn maakte een slimme deal met Bossche bollen en hield woord. Na een paar maanden belde hij opnieuw, en onze HR-Manager herinnerde zich de belofte, dus een afspraak met Bossche bollen was een feit!

NasWerkt heeft ons geholpen met de werving van voornamelijk Logistiek personeel, een uitdaging waarbij ze zeer effectief bleken.
Ons primaire contactpersoon bij NasWerkt is Lanka, en we ervaren de communicatie als uitstekend. Altijd snel en mocht Lanka niet beschikbaar zijn, is er een collega die ons kan assisteren. Dit wordt zeer gewaardeerd.

We bevelen NasWerkt zeker aan bij anderen vanwege het goede contact, eerlijkheid, spontaniteit en het vermogen om snel te schakelen.

Wij vinden het erg fijn dat NasWerkt snel begrip heeft van het type bedrijf waarmee ze te maken hebben, inclusief de bedrijfscultuur. Dit is van cruciaal belang bij het werven van personeel, omdat ze ervoor zorgen dat kandidaten niet alleen affiniteit hebben met de sector, maar ook goed passen binnen de bedrijfscultuur. Wij nemen graag mensen over die via NasWerkt bij ons zijn gekomen, vooral wanneer ze hun uren hebben gemaakt.”

Benieuwd wat Lanka voor je kan betekenen?

Lanka Habraken

Of bel mij op

Over van Rooijen

Van Rooijen Logistiek Eindhoven is een logistieke dienstverlener met twee vestigingen: in Eindhoven en Turnhout (België). De sector waarin zij actief zijn is de Fast Mover Consumer Goods: waar onder andere voeding, verzorgingsproducten en andere verpakte goederen vallen. 

Logo van Rooijen Logistiek bij Over van Rooijen: Succesverhaal van Kim - NasWerkt