Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Yvonne

Commercieel Medewerker Binnendienst

Yvonne, werkzaam als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Conpax

“Sinds juni 2023 ben ik op basis van werving en selectie aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Conpax in Oosterhout (GLD). Ik ben verantwoordelijk voor een aantal klanten die zich, in mijn geval, binnen de AGF markt bevinden. Het is een vrij commerciële functie, waarin je ook een stukje administratie oppakt. Ik heb het heel erg naar mijn zijn, want de AGF-branche trekt mij heel erg. Ik heb zelf een groentetuin, dus ik word er helemaal enthousiast van!

Het sollicitatieproces bij NasWerkt verliep heel prettig. Ik was per direct op zoek naar een nieuwe baan, en Raquel benaderde mij via LinkedIn. Ik heb ik mei mijn eerste kennismakingsgesprek gehad bij NasWerkt, en ik kon uiteindelijk op 1 juni al starten bij mijn nieuwe baan! Ik wist zeker dat ik op mijn plek zou zitten bij Conpax omdat Raquel mij voorstelde een meeloopochtend te volgen. Hierdoor kon ik écht aanvoelen of er een klik was met het bedrijf en de collega’s – en die was er!

Wat ik zo fijn vind aan mijn functie als Commercieel Medewerker Binnendienst is dat ik echt mijn eigen stempel op de functie kan drukken en dat ik dingen op mijn eigen manier kan aanpakken. Intern valt er nog veel te leren, omdat de AGF-markt een 1-jaar-rond-markt is. Als ik mijzelf uiteindelijk verder zou willen ontwikkelen door een cursus of training te volgen, dan weet ik zeker dat de mogelijkheid er is!

Als ik nu in mijn omgeving hoor dat mensen op zoek zijn naar een baan dan zeg ik altijd: “kijk eventjes bij NasWerkt, want via hen heb ik mijn baan gevonden en ik ben daar echt heel tevreden over!”. Ze werken professioneel, reageren snel maar blijven toch altijd persoonlijk en betrokken. Bij NasWerkt denken ze echt met je mee.“

Wil jij ook aan de slag als Commercieel Medewerker Binnendienst?

Benieuwd naar wat Raquel voor je heeft?

Raquel Cavenecia

Of bel mij op