Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Letif

Logistiek Medewerker bij Nabuurs

Letif, werkzaam als Logistiek Medewerker bij Nabuurs

“Ik ben nu voor de tweede keer via NasWerkt aan de slag en ik zit helemaal op mijn plek als Logistiek Medewerker bij Nabuurs. Ik vind het fijn dat Nabuurs mij zelfstandigheid biedt en dat zij flexibel zijn. Ik heb bij NasWerkt gevraagd of ik een uurtje eerder mocht beginnen vanwege de drukte op de weg, en NasWerkt heeft dat gelijk bij Nabuurs gecheckt. Dit was geen probleem en nu kan ik de files ontwijken door om 07:00 te beginnen!

In mijn leven heb ik via veel verschillende uitzendbureaus gewerkt, maar bij NasWerkt is het écht anders. Er werken hele fijne mensen en ze denken echt met je mee. Ik had eigenlijk gesolliciteerd bij een Bakkerij in Nijmegen, maar dit bleek een functie in ploegendiensten te zijn. Ik heb toen aangegeven dat ik geen ploegendiensten kan werken, en toen zijn ze voor mij op zoek gegaan naar iets anders.

Dat vind ik het allermooiste aan NasWerkt: je wordt niet als nummertje gezien, maar ze denken echt met je mee en je hebt heel persoonlijk contact. Ik heb vooral met Leo veel contact gehad, en in het verleden ook met Margot en Tanisha. Wat ik zo fijn vind, is dat ze mij altijd helpen en echt ondersteuning hebben geboden.

Ik vind het internet soms best wel moeilijk, maar mijn werkrooster is bijvoorbeeld altijd online. Dan kon ik gewoon naar binnen lopen en keken ze gelijk met mij mee. Ik zit heel erg op mijn plek bij Nabuurs en ik mijn ambitie is om te laten zien dat ik waardevol ben binnen het bedrijf en mijn verantwoordelijkheid draag.

Ik vind eerlijkheid heel belangrijk, en daarom zeg ik ook tegen iedereen “ga naar NasWerkt!”. Ik zou NasWerkt voor 200% aanbevelen, dat meen ik echt – je vindt er alleen maar hele fijne, lieve, goede mensen.”

Wil jij ook aan de slag als Logistiek Medewerker? Check hier de vacatures!

Samen met Leo op zoek naar jouw droombaan?

Leo van Roozendaal

Of bel mij op