Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Suzanne

Marketing Manager bij NasWerkt

Suzanne, Marketing Manager bij NasWerkt

Ik ben Suzanne, 34 jaar en ik ben werkzaam als Marketing Manager bij NasWerkt op het hoofdkantoor in Nijmegen. In 2021 was ik op zoek naar een nieuwe baan en plaatste daarvoor een oproep met mijn cv op LinkedIn. Binnen een half uur hing Richard Nas aan de telefoon, we hebben een afspraak gemaakt om verder kennis te maken en de rest is geschiedenis!

Het leukste aan werken bij NasWerkt vind ik dat ik hier echt de kans krijg om te doen waar ik goed in ben en mij ondertussen te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Er is veel vertrouwen in de kwaliteiten van medewerkers en de kennis van hun vakgebied. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen invulling binnen mijn functie.

Mijn ambitie is om me verder te blijven ontwikkelen in mijn functie als Marketing Manager, zowel op persoonlijk als professioneel vlak zodat ik mijn team de ondersteuning en leiding kan bieden die ze nodig hebben en we ondertussen de marketing van NasWerkt naar een steeds hoger niveau blijven tillen. 

Ik ben trots op de stappen die ik bij NasWerkt al heb gemaakt: van Marketing Medewerker doorgegroeid naar Marketing Manager en inmiddels verantwoordelijk voor een team van 4 specialisten. Ook de professionalisering die we op gebied van marketing hebben doorgemaakt in de afgelopen jaren staat op mijn lijstje met prestaties om trots op te zijn. Van losse activiteiten en campagnes naar een sterk merk met een strategische aanpak waarin alles bijdraagt aan ons uiteindelijke doel: de juiste mensen op de juiste plek aan een baan helpen die écht bij hen past!

Zou ik het werken bij NasWerkt aan een ander aanbevelen? Zeker! De collegialiteit, informele werksfeer, groeikansen én gezelligheid maken dit wat mij betreft echt een fijne werkplek.

Net als Suzanne aan de slag bij NasWerkt?

Kirsty Versluis

Of bel mij op

Werken bij NasWerkt?

Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven, met een frisse blik op de wereld. We werken hard en dat is te zien aan de groei van NasWerkt. Met ons 20-jarig jubileum in 2024 vieren we niet alleen het verleden, maar maken we ons klaar voor de volgende spannende fase van ons avontuur! Daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze collega’s ter uitbreiding van onze teams. Groei jij met ons mee?