Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Rachel

Backoffice Medewerker bij NasWerkt

Rachel, Backoffice Medewerker bij NasWerkt

Mijn naam is Rachel, ik ben 29 jaar en ik woon in Wijchen. Sinds januari 2023 werk ik bij NasWerkt als Backoffice Medewerker, nu bijna anderhalf jaar. Mijn avontuur bij NasWerkt begon toen een oud-collega, Marcel, mij benaderde en mij attendeerde op een vacature. 

Aan mijn werk vind ik mijn collega’s en de locatie het leukst. Ik heb de ambitie om een goed werkend verzuimbeleid te ontwikkelen voor de flexkrachten van NasWerkt en de vaste medewerkers.

Hierin voel ik mij door NasWerkt zeker ondersteund! Ik heb al twee verzuimtrainingen mogen volgen om mijn ambitie waar te maken. Hiernaast ben ik trots op de samenwerking binnen het team dat ik samen met mijn collega’s heb opgebouwd.

Net als Rachel aan de slag bij NasWerkt?

Kirsty Versluis

Of bel mij op

Werken bij NasWerkt?

Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven, met een frisse blik op de wereld. We werken hard en dat is te zien aan de groei van NasWerkt. Met ons 20-jarig jubileum in 2024 vieren we niet alleen het verleden, maar maken we ons klaar voor de volgende spannende fase van ons avontuur! Daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze collega’s ter uitbreiding van onze teams. Groei jij met ons mee?