Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Jesse

Junior Intercedent bij NasWerkt in Venray

Jesse, Junior Intercedent bij NasWerkt in Venray

Ik ben Jesse, 24 jaar en kom uit Boxmeer in Noord-Brabant. Ik ben twee maanden geleden bij NasWerkt als Junior Intercedent gestart op de locatie in Venray. De keuze om in de uitzendbranche aan de slag te gaan was eigenlijk verrassend voor mij. 

Vanuit de opleiding Sportkunde heb ik altijd gedacht dat ik aan de slag zou gaan in projectmanagement of in de sport in het algemeen. Tijdens mijn zoektocht maakte ik echter kennis met de uitzendbranche. Een branche die voor mijn gevoel veel raakvlakken heeft met zaken die ik belangrijk vind: het menselijk contact (zowel op klant als kandidaat niveau), de veelzijdige functie en uiteindelijk de beweegruimte die je krijgt in de rol. Dit zijn dingen die naar mijn gevoel erg goed bij me passen.

In mijn (korte) periode bij NasWerkt heb ik echt het gevoel dat ik de ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen en tegelijkertijd mijn eigen pad te bewandelen. Dit zowel door middel van het volgen van cursussen als het opdoen van kennis in de praktijk. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik leer door te doen, deze ruimte krijg ik zeker binnen NasWerkt. Het binnen de lijntjes kleuren is niet altijd nodig zolang je allemaal maar bij het juiste eindpunt komt – namelijk het behalen van successen!

Vanuit mijn functie bij NasWerkt vind ik het belangrijk dat ik een band op weet te bouwen met de mensen waarmee ik in contact kom. Door mijn transparante houding en eerlijkheid zorg ik ervoor dat ik op de lange termijn bij klanten en werknemers op de radar terecht kom om uiteindelijk samenwerkingen te kunnen starten.

Ik ben nog jong en deze baan bij NasWerkt is mijn eerste fulltime functie in het werkveld. Doordat de functie erg veelzijdig is ontwikkel je je als persoon erg breed naar mijn gevoel. Je komt bij verschillende bedrijven, voert intakes met kandidaten, behoudt klantcontact en zorgt op de achtergrond voor goede en duidelijke documentatie en communicatie.

Net als Jesse aan de slag bij NasWerkt?

Kirsty Versluis

Of bel mij op

Werken bij NasWerkt?

Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven, met een frisse blik op de wereld. We werken hard en dat is te zien aan de groei van NasWerkt. Met ons 20-jarig jubileum in 2024 vieren we niet alleen het verleden, maar maken we ons klaar voor de volgende spannende fase van ons avontuur! Daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze collega’s ter uitbreiding van onze teams. Groei jij met ons mee?