Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Juup

Vestigingsmanager bij NasWerkt in Venray

Juup, Vestigingsmanager bij NasWerkt in Venray

Mijn naam is Juup Perrée, 28 jaar, geboren en getogen in Venlo en momenteel werkzaam als Vestigingsmanager bij de vestiging in Venray. Per 1 juli werk ik één jaar bij NasWerkt. Via Marcel ben ik benaderd om naar NasWerkt toe te komen omdat er plannen waren een nieuwe vestiging in te openen in Noord-Limburg. Marcel zag in mij iemand om deze vestiging op te gaan zetten en te gaan managen. Deze kans heb ik met open armen aangenomen.

Het leukste aan werken bij NasWerkt is de goede sfeer tussen de collega’s en de vrijheid die je krijgt in je rol. Er wordt van je verwacht dat je hard werkt en streeft naar mooie successen en deze successen worden dan ook altijd gevierd. Iedereen motiveert elkaar om het beste van NasWerkt te maken. Mijn ambitie momenteel is dan ook om van de vestiging in Venray een succes te maken, de begrote cijfers te behalen en uiteindelijk het team uit te breiden vóór het jaar 2025. Mede dankzij mijn collega’s heb ik er het volste vertrouwen in dat dit ook gaat lukken. 

In je werk word je altijd gesteund door jouw collega’s, of ze nou werkzaam zijn bij de Backoffice, Marketing of het je manager is of de directeur, iedereen is toegankelijk en staat voor je klaar. Om mijn rol van Vestigingsmanager goed uit te voeren heb ik ook een cursus Vestigingsmanagement gevolgd via Artra. Dit heeft mij bepaalde tools gegeven om mijn rol beter uit te kunnen voeren, dus het is heel fijn dat NasWerkt dit voor mij heeft kunnen regelen.

Ik ben trots op de stappen die we nu al hebben mogen maken met de nieuwe vestiging en kijk uit naar alle vervolgstappen die er nog komen. Het werken bij NasWerkt zou ik zeker aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een baan waar plezier maken en ‘lekker knallen’ bij jou past. Dit, samen met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de uitzendbranche maakt NasWerkt een hele fijne werkgever en een mooie vervolgstap in je carrière!

Net als Juup aan de slag bij NasWerkt?

Kirsty Versluis

Of bel mij op

Werken bij NasWerkt?

Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven, met een frisse blik op de wereld. We werken hard en dat is te zien aan de groei van NasWerkt. Met ons 20-jarig jubileum in 2024 vieren we niet alleen het verleden, maar maken we ons klaar voor de volgende spannende fase van ons avontuur! Daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze collega’s ter uitbreiding van onze teams. Groei jij met ons mee?