Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Uitzendbureau NasWerkt Oisterwijk

Vind hier jouw droombaan of het juiste personeel

Hét uitzendbureau van Oisterwijk en omstreken

Oisterwijk heeft een rijke geschiedenis en organiseert verschillende culturele evenementen en festivals gedurende het jaar, waaronder de Oisterwijkse kermis en het Intents Festival. Ook vind je hier de Oisterwijkse Bossen en Vennen, die perfect zijn voor wandelingen en fietstochten. Het is een plek waar Uitzendbureau NasWerkt niet mag ontbreken. Ons uitzendbureau bevindt zich in het centrum van Oisterwijk. Vanuit deze vestiging helpen we iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of personeel in de regio Oisterwijk. NasWerkt; hét uitzendbureau in Oisterwijk dat klaarstaat om jou te helpen bij het vinden van de juiste match!

Heb je vragen?

Lanka Habraken

Of bel mij op

NasWerkt voor iedereen

Bij NasWerkt begrijpen we dat zowel werkgevers als werknemers uniek zijn, met verschillende behoeften en doelen. Daarom staat bij ons een persoonlijke benadering centraal. Of je nu op zoek bent naar een leuke baan die bij je past of naar de ideale kandidaat voor jouw bedrijf, wij streven naar een match die zowel op korte als op lange termijn succesvol is.

Ben je als werkzoekende op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of als werkgever naar geschikt personeel? Neem contact met ons op en ontdek hoe NasWerkt voor jou het verschil kan maken!

Amy Hobeyn

Amy

Regelt het voor je

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben je toe aan een uitdagende functie? NasWerkt staat klaar om jou te helpen aan een tijdelijke of vaste baan. Bij ons draait alles om persoonlijk contact, omdat we geloven in de kracht van directe verbindingen. Wij willen jou écht leren kennen. Wat zijn jouw sterke punten? Waar liggen jouw passies en ambities? Door onze persoonlijke aanpak kunnen we je verbinden met een passende vacature en baan die niet alleen voldoening geeft, maar ook doorgroeimogelijkheden biedt voor de toekomst.

Nieuwe vacatures in Oisterwijk

Bekijk direct de leukste vacatures uit verschillende vakgebieden zoals de Productie en Logistiek, in Oisterwijk en omgeving. Vind de perfecte baan voor jou en start binnenkort met je nieuwe uitdaging.

Schrijf je gratis in

Om je in te schrijven bij NasWerkt Uitzendbureau Oisterwijk hoef je alleen je gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om samen een nieuwe baan te vinden die bij je past.

NasWerkt Werving & Selectie

Personeel gezocht in Oisterwijk en omstreken?

Ben je op zoek naar tijdelijke of vaste krachten voor jouw team? Met onze landelijke dekking en expertise in Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie en op maat gemaakte oplossingen, staan we klaar om je te helpen. Via een persoonlijk gesprek leren we jouw bedrijf en de functie goed kennen. Ook stellen we een krachtige vacaturetekst op en beginnen we met het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Zo kan jij doen waar je goed in bent en laat je ons doen waar wij goed in zijn. Soms kunnen professionals die we voor jou gevonden hebben de volgende dag al starten! Ideaal, toch?

Dit zeggen anderen over NasWerkt

NasWerkt wordt beoordeeld met 4,3 uit 5 van 111 Google reviews

De medewerker was betrokken en erg duidelijk. Er is een fijne sfeer bij de telefoongesprekken. Perfect je solliciteert voor een baan binnen 3 dagen wordt je al gebeld krijg je gelijk een afspraak en kan je daarna ook gelijk aan de slag. Als je aangenomen wordt. Goede uitleg. Ze vragen ook hoe je eerste dag ging als je het goed vondt. Beste uitzendbureau!!

Joanna Jankowska
Joanna Jankowska 5 maanden geleden

Een jaar lang ontzettend prettig gewerkt via NasWerkt! Het is dat de opdrachtgever mij in directe dienst wilde nemen maar anders had ik nog via hen gewerkt. Goed contact, tijdige betaling en een fijn contactpersoon in Julia!

Mark van Houten
Mark van Houten een jaar geleden

Ben absoluut tevreden over de correctheid en de immer op tijdige betalingen van NasWerkt.Kanttekening mijnerzijds:Het is wel bepalend waar de uitzending plaatsvindt en/of je daar op waarde wordt geschat.Heb het bij MOL Logistics meer dan getroffen,zou ik meer mensen willen toewensen!Good luck to you all...

ton horsten
ton horsten een jaar geleden

Iedereen binnen Nas Werkt is zeer professioneel en geven je advies en hulp als dit nodig is. Zij weten je altijd weer te vinden, zetten goede netwerken op en onderhouden contacten! Juist dit klantcontact is voor mij de reden waarom ik Nas Werkt zeker aanbeveel bij iedereen.

Esther Kaales
Esther Kaales 3 jaar geleden