Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Een dag meelopen met onze Intercedent Raquel!

  • Blogs
  • Een dag meelopen met Intercedent
  • Home
  • Blogs
  • Een dag meelopen met Intercedent

Kijk jij een dagje mee met Raquel?

Bij NasWerkt zijn we iedere dag bezig om de juiste persoon aan de juiste baan te helpen! Ben jij nou benieuwd hoe zo’n dag eruit ziet als Intercedent? In deze blog geeft Raquel jullie een speciaal kijkje in hoe een werkdag bij NasWerkt er voor haar uit ziet!

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Raquel en ik ben in oktober 2021 met heel veel plezier bij NasWerkt begonnen in de functie van Junior Intercedent! Inmiddels heb ik al een stap in mijn carrière gemaakt en mag ik mijzelf al enkele maanden Intercedent noemen. Iedere dag ga ik met veel plezier naar het werk toe! Samen met mijn collega’s (die ik inmiddels ook vrienden kan noemen), werken we hard aan de doelen die we willen behalen. Maar daarnaast hebben we ook meer dan genoeg leuke bedrijfsuitjes! Binnen NasWerkt is er veel mogelijk en ik hoop dan ook nog meer mooie stappen te kunnen maken binnen dit fantastische bedrijf!

Goedemorgen!

Mijn wekker gaat om 07:30, goedemorgen! Ik sta op en ontbijt eerst met een bakje havermout. Ik kleed mezelf om en maak me klaar zodat ik naar het kantoor kan vertrekken. Als het weer het toelaat ga ik lopend naar mijn werk, om even goed wakker te worden. Ik zie Nijmegen dan langzaam wakker worden, dat blijft een mooi gezicht!

Ik kom aan op ons kantoor aan de Nassausingel. Meestal zijn er al een paar collega’s, gezellig! Esther de Gooijer zit bijvoorbeeld vaak al vroeg op kantoor. Ik loop naar mijn bureau en start vast mijn computer op. We beginnen iedere dag van de week met een ochtendoverleg. Na even bijkletsen hoe het met iedereen gaat, gaan we van start met het ochtendoverleg. Hier bespreken we de stand van zaken en verdelen we de prioriteiten van de dag. Na het ochtendoverleg is het tijd voor koffie! Ik of een van mijn collega’s zet een lekkere havercappuccino voor wat extra energie in de ochtend.

Het begin van de werkdag

Het begin van de dag start ik eigenlijk altijd met het checken van de mailbox. Deze staat vaak overvol met sollicitaties en uitzendkrachten die een vraag hebben. Deze behandel ik altijd als eerst en ik zorg ervoor dat alle vragen zo goed en persoonlijk mogelijk beantwoord worden.

Rond een uur of 11 krijgen ik en mijn collega’s vaak al trek en gaan we brainstormen over wat we kunnen lunchen. Omdat ons kantoor in het centrum van Nijmegen zit, kunnen we vaak uit oneindig veel mogelijkheden kiezen! Wat wordt het vandaag? Een salade, of toch een lekker broodje?

Ondertussen gaat de telefoon ook lekker door! Je wordt constant gebeld, dus het is belangrijk dat je goed kan schakelen als je dit werk doet. Ik vind de hectiek wel fijn, zo gaat de dag lekker snel en spreek je veel verschillende mensen!

De lunch en de middag!

Het is tijd voor lunch! We vinden het belangrijk om met zijn allen te lunchen in de kantine en even bij te kletsen. De lunchpauze duurt ongeveer een halfuur. Als het lekker weer is zetten we een tafel en bankjes buiten en gaan we lekker in het zonnetje op de parkeerplaats zitten.

Na een lekkere lunch is het tijd om weer aan de slag te gaan! Ik heb een paar intakegesprekken gepland met sollicitanten. Zij komen naar kantoor, gezellig. Ik vind het belangrijk om de uitzendkracht altijd wat te drinken aan te bieden. Bij NasWerkt staat persoonlijk contact centraal, dus hier hoort een lekkere kop koffie ook bij.

Als het intakegesprek goed verloopt (hoe je daarvoor zorgt, zie je in deze blog), stel ik diegene voor bij het desbetreffende bedrijf. Wanneer zij ook enthousiast zijn wordt de uitzendkracht uitgenodigd op gesprek bij het bedrijf. Als dit vervolgens klikt, wordt mijn sollicitant aangenomen. YES, weer iemand op de juiste plek geplaatst. Hier krijg ik toch zo’n energie van!

Loop een dag mee met Intercedent Raquel en kijk wat zij eet voor lunch! Broodje met tomaat

Hoe eindig ik mijn werkdag?

Het einde van de werkdag is in zicht. Ik zorg dat ik alle prioriteiten heb afgerond en mijn mailbox op orde is. Het is immers fijn om gestructureerd en opgeruimd aan de volgende werkdag te beginnen! We ruimen langzaam op en kletsen met de vestigingsmanager en andere collega’s nog even over de werkdag. Wat ging er goed? Konden er nog dingen beter?

Thank god it’s Friday! Het eind van de werkweek is aangebroken. Na afsluiting van de vrijdag gaan we vaak met zijn allen een drankje doen bij de Tempelier, wat een gezelligheid.

Enthousiast geworden?

Word jij van deze werkdag nou net zo enthousiast als Raquel? Wij zijn bij NasWerkt altijd op zoek naar collega's die ons team willen komen versterken. Bekijk de interne vacatures hieronder en solliciteer!

Gerelateerde blogs

5 redenen waarom je moet werken in de gezondheidsindustrie
Werken als

5 redenen waarom je moet werken in de gezondheidsindustrie

Wil je een carrière waarin je echt een verschil kunt maken? Ontdek waarom je moet werken in de gezondheidsindustrie, bij bedrijven die levensreddende medicijnen en apparatuur leveren.
Lees meer
Waarom je vakantiedagen opnemen slim is
Werkgeluk

Waarom je vakantiedagen opnemen slim is

Ontdek waarom je vakantiedagen opnemen een slimme zet is. Lees hoe vakanties bijdragen aan je gezondheid, productiviteit, creativiteit, en een succesvolle carrière.
Lees meer
Minimumloon 2024
Informatief

Minimumloon 2024

Zit je in spanning over de veranderingen in het minimumloon in 2024? Wees gerust, we hebben alle informatie die je nodig hebt! En… Het is goed nieuws! Wat betekent dit voor jou?
Lees meer
Motivatiebrief maken via ChatGPT
Tips en tricks

Motivatiebrief maken via ChatGPT

Je hoeft geen talenknobbel te hebben om een goede motivatiebrief te hebben. Schrijf eenvoudig een overtuigende sollicitatiebrief met ChatGPT. Ontvang een persoonlijke en foutloze motivatiebrief, perfect afgestemd op de functie en jouw kwalificaties.
Lees meer
Werken als Procesoperator
Werken als

Werken als Procesoperator

Een Procesoperator is de sleutel tot een soepel verlopend productieproces, waarbij zowel machines als verschillende procesmatige stappen nauwlettend worden gecontroleerd en verbeterd. Maar wat houdt dit vakgebied nu eigenlijk in? Je leest het in deze blog!
Lees meer
Werken via uitzendbureau voordelen en nadelen
Informatief

Werken via uitzendbureau voordelen en nadelen

Misschien denk je bij een uitzendbureau alleen dat het een saai kantoor in een centrum is dat mensen aan tijdelijk werk of een vakantiebaan helpt. Er zijn veel vooroordelen over, maar niets is minder waar! In deze blog geven we je de voordelen én nadelen van werken via een uitzendbureau.
Lees meer