Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Conny

Corporate Recruiter bij BMN

Conny, Corporate Recruiter bij BMN

“Onze kennismaking met NasWerkt begon voordat ik bij de recruitmentafdeling kwam werken. We deden af en toe al zaken met NasWerkt, maar naarmate het aantal vacatures sterk toenam, werden ze steeds vaker en naar volle tevredenheid ingezet.

NasWerkt heeft ons geholpen bij verschillende uitdagingen, zowel in Veghel DC als Delft DC, en nu ook in de regio Amsterdam. Onze primaire contactpersoon bij NasWerkt is Juup, en we ervaren de communicatie als goed. 

Wij bevelen NasWerkt zeker aan bij anderen. Het is een leuke groep mensen die stuk voor stuk zeer betrokken en enthousiast zijn. Het fijne persoonlijke contact en de interesse in ons bedrijf onderscheidt NasWerkt van andere bedrijven. Wij waarderen de betrokkenheid en het enthousiasme van het team.

Wat betreft suggesties voor verbetering of van NasWerkt hebben we er één: open meer vestigingen door het hele land, zodat we jullie landelijk kunnen inzetten!;)”

Personeel gezocht?

Juup Perrée

Of bel mij op

Over BMN

BMN is een landelijke groothandel van bouwmaterialen. Zij zorgen voor alle materialen die nodig zijn voor de professionele bouwers om de kwaliteit van de bouw te vergroten door middel van de bouwproducten die zij verkopen. Denk hierbij aan verf, hout en plaat, isolatiemateriaal en gereedschap.

Logo van BMN bij over BMN: het succesverhaal van Conny - NasWerkt