Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

NasWerkt neemt Maxim Uitzendbureau over

9 november 2022

Maxim Uitzendbureau gaat vanaf heden verder onder de vlag van NasWerkt. Maxim Uitzendbureau bedient al ruim 50 jaar de arbeidsmarkt in diverse sectoren en is een gevestigde naam in de regio’s Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk. Met deze overname heeft NasWerkt niet alleen haar werkgebied verder uitgebreid, maar ook de positie als waardevolle partner in de uitzendbranche verstevigd.

“De overname van Maxim Uitzendbureau past volledig in de groeiambities van NasWerkt”, zegt Richard Nas, Directeur van NasWerkt. “Het is de derde overname die we dit jaar op onze naam schrijven, nadat we eerder Flexdirect en De Vakman onderdeel van de NasGroep hebben gemaakt.” NasWerkt bedient de arbeidsmarkt inmiddels vanuit 8 vestigingen, met 43 gedreven interne medewerkers. De ondernemingen verwachten dit jaar gezamenlijk op een omzet van €30 miljoen uit te komen.

Vanaf heden worden alle operationele zaken van Maxim Uitzendbureau voortgezet onder de naam van NasWerkt. Alle huidige opdrachtgevers en uitzendkrachten zijn persoonlijk geïnformeerd over de overname en wat dit voor hen inhoudt. “De overeenkomsten tussen de werkwijze en integriteit van Maxim en NasWerkt maakt de overgang naar de nieuwe naam en look makkelijker”, zegt Dave Baardman, Operationeel Directeur van NasWerkt. “We staan te popelen om onze krachten te bundelen en als één groot NasWerkt verder aan de slag te gaan. De huidige medewerkers van Maxim worden nu ook onderdeel van NasWerkt en blijven hun functie bekleden. We vinden het belangrijk om deze bekende gezichten te behouden voor de opdrachtgevers en uitzendkrachten. Zo houden we het ook op deze manier persoonlijk.”

Over NasWerkt

NasWerkt is sinds 2004 dé partner voor alles omtrent uitzenden. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven werken onze ervaren medewerkers om iedere keer weer de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer te maken. NasWerkt is actief in verschillende branches en heeft diverse banen door heel Nederland en voor elk opleidingsniveau. Zo kunnen we met recht zeggen “NasWerkt voor iedereen!”.