Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

NasWerkt in actie voor Stichting ALS x Serious Request

22 december 2023

3FM Serious Request

Het is weer die tijd van het jaar waarin het hart een beetje warmer klopt, en de drang om iets extra’s te doen voor de medemens de boventoon voert. Bij uitzendbureau NasWerkt hebben we dit gevoel omarmd en zijn we in volle vaart aan de slag gegaan om de 20e editie van NPO 3FM Serious Request te ondersteunen en geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland.

Maar wat is ALS eigenlijk?

ALS is een slopende ziekte van de zenuwcellen, waardoor de spieren één voor één uitvallen. Stichting ALS Nederland is een organisatie gewijd aan het onderzoeken van de oorzaak, genezing en behandeling van Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Bovendien zetten zij zich in voor het financieren van hulpmiddelen waarmee mensen met ALS een betere levenskwaliteit kunnen ervaren. Deze stichting heeft onze aandacht en steun verdiend!

Wat voor actie heeft NasWerkt gedaan?

In de periode van 11 tot en met 17 december 2023 hebben wij een speciale inzamelingsactie op touw gezet. Voor elk gewerkt uur van een uitzendkracht in deze periode hebben wij een vast bedrag aan 3FM Serious Request gedoneerd. Het totale bedrag is gedoneerd bij het Glazen Huis, dat van 17 tot en met 24 december op de Grote Markt in Nijmegen stond.

Het resultaat?

Maar liefst € 2.500,- is er opgehaald! Het streefbedrag heeft NasWerkt gehaald. Als bedrijf dat graag een maatschappelijke bijdrage levert hebben we er nog een bedrag bovenop gedoneerd. Op donderdag 21 december zijn de inspanningen van NasWerkt beloond: deze mooie donatie is overhandigd bij het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Een moment van trots en voldoening voor NasWerkt en alle medewerkers die hebben bijgedragen aan dit prachtige resultaat!

De NasWerkt collega's bij de cheque bij het glazen huis

Waarom deze actie vanuit NasWerkt?

Als recruitmentbureau met vestigingen in Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en drie andere locaties in Brabant en Limburg, zetten wij ons graag in voor de maatschappij. Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal, of het nu gaat om het matchen van kandidaten met de perfecte baan of het adviseren van opdrachtgevers over de beste personeelsoplossingen.

We kijken altijd naar een baan die écht bij iemand past. Niet alleen in de uitvoering van werk, maar ook bij het type organisatie. Bij opdrachtgevers kijken we altijd naar welke dienst het beste aansluit bij de personeelsvraag en geven open en eerlijk advies.

Recruitmentbureau NasWerkt: meer dan een uitzendbureau

Bij NasWerkt kijken we verder dan alleen de zakelijke belangen. We willen een positieve impact hebben op de gemeenschap waarin we opereren. Het is niet alleen een kwestie van het invullen van vacatures; het is een verbintenis om ons in te zetten voor het welzijn van anderen.

We zijn dankbaar dat we een verschil kunnen maken, niet alleen in de professionele levens van mensen, maar ook in de levens van degenen die strijden tegen ALS.

Bij NasWerkt zijn we trots op ons team en dankbaar voor de steun van iedereen die heeft bijgedragen aan dit bijzondere initiatief. Wij wensen iedereen fijne feestdagen!