Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Tanisha

Backoffice Manager bij NasWerkt

Tanisha, Backoffice Manager bij NasWerkt

Ik ben Tanisha, 27 jaar en ik ben werkzaam als Backoffice Manager bij NasWerkt in het bruisende Nijmegen.

Ik ben op een hele leuke manier terecht gekomen bij NasWerkt! De marketingafdeling had net een nieuwe campagne op Instagram, en hier kwam ik een advertentie tegen van NasWerkt. Ik was meteen enthousiast heb direct gesolliciteerd op de functie Intercedent bij de NasWerkt vestiging in Nijmegen.

Het leukste aan mijn werk bij NasWerkt zijn absoluut mijn collega's en de geweldige werksfeer. Elke dag voelt als een nieuw avontuur waar lachen, samenwerken en uitdagingen aangaan centraal staan.

Mijn ambitie is duidelijk: ik wil groeien in mijn huidige rol als Backoffice Manager. Ik streef ernaar om steeds meer kennis en verdieping in mijn vakgebied te krijgen. Daarnaast ontwikkel ik mijzelf graag als Manager, daar komt toch meer bij kijken dan ik dacht. Gelukkig biedt NasWerkt mij alle ondersteuning die ik nodig heb. Ik volg regelmatig cursussen en opleidingen om mezelf te blijven ontwikkelen, en ik voel me extra gemotiveerd door de steun die ik vanuit het bedrijf krijg.

Als ik terugkijk op mijn loopbaan bij NasWerkt, ben ik trots en dankbaar tegelijk. Mijn grootste prestatie is mijn doorgroei van Intercedent naar Backoffice Manager. Het blijft een reis vol uitdagingen en groeimomenten, waar ik NasWerkt dan ook dankbaar voor ben.

Zou ik het werken bij NasWerkt aanbevelen aan anderen? Absoluut. Voor mij is NasWerkt meer dan alleen een werkplek; soms voelt het als een tweede thuis. Een thuis dat wordt gevorm door kansen, vriendschap en groei.

Net als Tanisha aan de slag bij NasWerkt?

Kirsty Versluis

Of bel mij op

Werken bij NasWerkt?

Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven, met een frisse blik op de wereld. We werken hard en dat is te zien aan de groei van NasWerkt. Met ons 20-jarig jubileum in 2024 vieren we niet alleen het verleden, maar maken we ons klaar voor de volgende spannende fase van ons avontuur! Daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze collega’s ter uitbreiding van onze teams. Groei jij met ons mee?