Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Kirsty

HR-Manager bij NasWerkt

Kirsty, HR-Manager bij NasWerkt

Hoi! Ik ben Kirsty, 29 jaar oud en ik werk als HR-Manager op de HR-afdeling bij NasWerkt. Ik woon in Diessen (voor de mensen die het niet kennen, vlakbij Tilburg 😉). Ik ken NasWerkt al 8 jaar, en ik werk er 6,5 jaar. In de tussentijd heb ik wat anders gedaan, maar uiteindelijk ben ik toch weer bij NasWerkt terug beland!

Bij NasWerkt ben ik ooit begonnen als stagiaire. Ik kwam er terecht via een vacature op de website van mijn toenmalige hogeschool. Uiteindelijk ben ik bij NasWerkt blijven plakken en heb ik veel verschillende functies mogen uitvoeren: van Intercedent tot Senior Intercedent, tot Vestigingsmanager en nu in de rol van HR-Manager!

Het leukst aan het werken bij NasWerkt vind ik de collega’s, de sfeer op de werkvloer en de vrijheid die ik in mijn functie krijg. Je voelt je absoluut geen nummertje en ik voel me enorm verbonden met de organisatie. De vrijheid die je krijgt zorgt er ook voor dat het voelt alsof je je eigen toko runt. Fouten maken mag altijd want daardoor groei je!

Momenteel ben ik bezig met het opzetten van de HR-afdeling en deze verder uit te rollen. De afdeling is nieuw en je merkt dat we nog mooie ontwikkelingen kunnen doormaken. Ik kijk er naar uit om een stabiel HR-beleid neer te zetten en daar zelf ook in te groeien. Ik ben niet zomaar op de HR-afdeling terecht gekomen. Ik ben zelf afgestudeerd aan de opleiding HRM. Via NasWerkt heb ik zowel in mijn tijd als Intercedent, als nu in mijn functie van HR aanvullende trainingen en cursussen gevolgd. Dit was passend op hetgeen waar mijn behoefte lag en hier ook hier kreeg ik weer de vrijheid om leuke en passende trainingen op te zoeken.

Ik ben trots op hoe ik binnen NasWerkt ben gegroeid als professional. De afgelopen jaren heb ik mooie stappen mogen maken, zelfs ook een tijdje bij een andere werkgever gewerkt maar ik ben met open armen terugontvangen. Het voelde weer als thuiskomen.

Als ik terug kijk naar de afgelopen jaren kijk ik terug naar mijlpalen zoals het openen van de vestiging in Eindhoven en momenteel het opzetten van de HR afdeling. Ik mag zelf op onderzoek uit en heb al veel mooie dingen mogen neerzetten.

Of ik NasWerkt aanbeveel aan anderen? Zeker! NasWerkt biedt je kansen, wil altijd met je meedenken en je krijgt echt de leiding over je eigen loopbaan. Het is voor mij een feestje om elke dag naar het werk te gaan en om met collega’s, die voelen als vrienden, te mogen werken.

Word jij mijn nieuwe collega?

Kirsty Versluis

Of bel mij op

Werken bij NasWerkt?

Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven, met een frisse blik op de wereld. We werken hard en dat is te zien aan de groei van NasWerkt. Met ons 20-jarig jubileum in 2024 vieren we niet alleen het verleden, maar maken we ons klaar voor de volgende spannende fase van ons avontuur! Daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze collega’s ter uitbreiding van onze teams. Groei jij met ons mee?