Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Bo

Senior Intercedent bij NasWerkt Den Bosch

Bo, Senior Intercedent bij NasWerkt in Den Bosch

Mijn naam is Bo, en ik werk nu zo’n 4,5 jaar bij NasWerkt Den Bosch. Ik ben 25 jaar en woon in Ammerzoden. 

Momenteel werk ik als Senior Intercedent in Den Bosch, maar per 1 juni ga ik als Backoffice Medewerker aan de slag op de Backoffice afdeling van NasWerkt! Ik ben ooit bij NasWerkt terecht gekomen omdat ik een algemene inschrijving had gedaan. Het gesprek kreeg toen echter een andere draai en ik mocht intern starten als Junior Intercedent!

Het leukste aan het werken bij NasWerkt, is dat het een veelzijdige baan is waar geen dag saai is. Mijn collega’s zijn het allerleukst en zorgen iedere dag weer voor een gezellige werksfeer! Hiernaast waardeer ik het dat je binnen NasWerkt kansen krijgt, zoals de overstap die ik nu bijvoorbeeld mag maken naar de Backoffice afdeling! 

Binnen NasWerkt heb ik veel kansen gekregen en deze met beide handen aangepakt. Ik ben gestart als Junior Intercedent, en door het behalen van mijn SEU-examen heb ik door kunnen groeien tot Intercedent en nu Senior Intercedent. Ook heb ik in de afgelopen 4,5 jaar diverse cursussen en trainingen mogen volgen, zoals laatst een cursus timemanagement die mij helpt met mijn ontwikkeling. 

Ik zou NasWerkt zeker aanbevelen aan iedereen die houdt van een informele en gezellige werksfeer. Als de mentaliteit ‘hard work pays off’ helemaal jouw ding is, pas je zeker bij NasWerkt.

Net als Bo aan de slag bij NasWerkt?

Kirsty Versluis

Of bel mij op

Werken bij NasWerkt?

Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven, met een frisse blik op de wereld. We werken hard en dat is te zien aan de groei van NasWerkt. Met ons 20-jarig jubileum in 2024 vieren we niet alleen het verleden, maar maken we ons klaar voor de volgende spannende fase van ons avontuur! Daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze collega’s ter uitbreiding van onze teams. Groei jij met ons mee?