Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Amy

Senior Intercedent bij NasWerkt in Waalwijk

Amy, Senior Intercedent bij NasWerkt in Waalwijk

Hoi! Ik ben Amy en ik werk sinds augustus 2019 bij NasWerkt. Bijna vijf jaar alweer! Ik ben ooit bij NasWerkt terecht gekomen via mijn toenmalige vriend. Hij stopte bij NasWerkt en ik werkte toen bij een ander uitzendbureau. Ik werd toen gebeld door Richard om samen eens het gesprek aan te gaan en dat beviel goed! Voor ik het wist ben ik aan de slag gegaan bij NasWerkt.

Wat ik het meeste waardeer aan NasWerkt hebben als werkgever, is de vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt. Ik ben erg zelfstandig geworden doordat ik altijd de ruimte kreeg vanuit NasWerkt om mijzelf verder te ontwikkelen, zoals het kunnen halen van mijn SEU-examen. Ik ben ook aan het kijken naar cursussen of opleidingen die ik nodig heb om mijn functie nog beter uit te kunnen voeren. Bij NasWerkt is dit allemaal mogelijk!

Bij NasWerkt ben ik gegroeid als persoon en ben ik trots op hoe zelfstandig ik ben geworden in mijn werk. Ik kan beter plannen, heb minder stress en ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis te mogen delen met nieuwe collega’s en hen in mag werken.

Of ik NasWerkt zou aanbevelen? Zeker! Wij zijn een organisatie waar iedereen altijd voor elkaar klaar staat, en ik ben hier heel erg dankbaar voor.

Net als Amy aan de slag bij NasWerkt?

Kirsty Versluis

Of bel mij op

Werken bij NasWerkt?

Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven, met een frisse blik op de wereld. We werken hard en dat is te zien aan de groei van NasWerkt. Met ons 20-jarig jubileum in 2024 vieren we niet alleen het verleden, maar maken we ons klaar voor de volgende spannende fase van ons avontuur! Daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze collega’s ter uitbreiding van onze teams. Groei jij met ons mee?