Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Werken als Reachtruckchauffeur

Gratis opgeleid tot Reachtruckchauffeur

  • Home
  • Werken als Reachtruckchauffeur
  • Home
  • Werken als Reachtruckchauffeur

Werken als Reachtruckchauffeur is een prachtig beroep, al zeggen we het zelf. In deze functie werk je vaak zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van goederen op grote hoogten. Je bent constant in beweging en kunt verschillende vaardigheden zoals snelheid en precisie ontwikkelen. 

En het mooiste is, je hoeft van tevoren niet eens je reachtruckcertificaat al behaald te hebben! Veel van onze opdrachtgevers bieden de mogelijkheid om GRATIS jouw reachtruckcertificaat te behalen! Zo kun jij ook binnen no-time aan de slag als Reachtruckchauffeur.

Wil je meer weten over het gratis behalen van jouw reachtruckcertificaat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen?

Bertine Coenraads

Of bel mij op

Wat doet een Reachtruckchauffeur?

Als Reachtruckchauffeur werk je in een magazijn of opslagplaats van bijvoorbeeld een grote winkel, industrieel bedrijf of distributiecentrum. Jij bent de koning(in) van het magazijn: met jouw reachtruck verplaats en stapel je gemakkelijk zware goederen. Ook op plekken waar dat net even wat lastiger is! Daarnaast heb je als Reachtruckchauffeur een aantal afwisselende taken, zoals:

  • Laden en lossen van goederen;
  • Voorbereiden van orders;
  • Beheren van de voorraad;
  • Inventariseren van goederen;
  • Ontvangen en controleren van producten.
Meltem Yenice

Meltem

Regelt het voor je

Reachtruckchauffeur worden?

Om Reachtruckchauffeur te worden is het voor jouw veiligheid en die van anderen belangrijk dat je een reachtruckcertificaat bezit OF bereid bent om je reachtruckcertificaat te behalen. Daarnaast beheers je de Nederlandse en/of Engelse taal. 

Reachtruckchauffeur vacatures

Bekijk direct de leukste Reachtruckchauffeur vacatures in jouw regio: parttime en fulltime banen. Vind de perfecte baan voor jou en start binnenkort met je nieuwe uitdaging.

Behaal gratis jouw reachtruckcertificaat

Voor de vacatures van onze opdrachtgevers zijn we bij NasWerkt altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Heb jij nog geen ervaring als Reachtruckchauffeur, maar heb je wel interesse in één van de vacatures voor Reachtruckchauffeur? Geen probleem! Bij veel van onze opdrachtgevers is het mogelijk om GRATIS jouw reachtruckcertificaat te behalen! Zo kan jij ook binnen no-time aan de slag als Reachtruckchauffeur. Wij hebben verschillende vacatures voor Reachtruckchauffeurs vanuit onze zes vestigingen in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Werken als Reachtruckchauffeur in een magazijn

Of op zoek naar een andere logistieke functie?

Ga aan de slag als Logistiek Medewerker, Heftruckchauffeur, Orderpicker of in een andere rol. Er zijn voldoende mogelijkheden voor jou