Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Werving & Selectie

Wat kost Werving & Selectie nou en hoe lang duurt zo'n procedure? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Hoe lang duurt een Werving & Selectie procedure?

Het is niet precies te zeggen hoe lang het vinden van de perfecte match precies duurt, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren. Uiteraard streven onze Werving & Selectie Consultants ernaar om zo snel mogelijk jouw nieuwe medewerker te vinden! Soms lukt dat zelfs al binnen één werkdag. 

Wat kost een nieuwe medewerker op basis van Werving & Selectie?

De kosten om jouw nieuwe medewerker op basis van Werving & Selectie te vinden hangt o.a. af van de moeilijkheidsgraad van een functie en hoe krab de arbeidsmarkt is in de regio van jouw bedrijf. De Werving & Selectie fee is een percentage van het bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld en andere beloningen.

Bij NasWerkt werken we op een 'no cure, no pay'-basis, wat betekent dat je alleen kosten maakt als wij de ideale kandidaat voor je vinden en deze ook daadwerkelijk bij jou in dienst treedt. 

Wat is het verschil tussen Werving & Selectie en Detachering?

Bij Werving & Selectie helpen we je de juiste persoon te vinden voor een vaste baan in jouw bedrijf. De nieuwe medewerker gaat meteen aan de slag, zonder eerst tijdelijk via Detachering te werken.

Detachering is meer als een 'proefperiode' voordat je een definitieve beslissing neemt. Je huurt een professional van NasWerkt in voor een bepaalde tijd. Als het voor beide partijen bevalt, kun je de medewerker in dienst nemen. Lekker flexibel!