Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Vacature plaatsen

Hoe plaats je een vacature en wat kost dat dan? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hier!

Hoe kan ik een vacature plaatsen?

Het plaatsen van een vacature bij NasWerkt is heel gemakkelijk! Via het formulier op onze website kun jij jouw vacature vrijblijvend aanmelden en ons laten weten waar jij naar op zoek bent. Binnen één werkdag nemen wij vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring geven wij altijd open en eerlijk advies. 

Het plaatsen van jouw vacature is gratis. Vinden wij geen match? Dan betaal je ook niets! 

Zit ik ergens aan vast als ik een vacature plaats?

Wanneer je jouw vacature plaatst bij NasWerkt zit je nergens aan vast! Eerst nemen we binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Als wij iets voor jou kunnen betekenen gaan we aan de slag met ons wervingsproces. Je betaalt pas als wij de ideale kandidaat voor je hebben gevonden en deze ook daadwerkelijk aan het werk gaat. No cure, no pay dus! 

Hoe lang duurt het voordat ik een kandidaat heb aangenomen?

Hoe lang het duurt voordat er een geschikte kandidaat bij jou aan het werk gaat is afhankelijk van een aantal factoren. Voor veel voorkomende vacatures hebben wij over het algemeen altijd talentpools die gevuld zijn met beschikbare kandidaten die aansluiten bij een specifiek profiel. In dat geval kunnen we vaak snel een match maken! Bij de meer uitdagendere profielen vergt het wat meer zoekwerk om de ideale match te maken. Vaak gaat dat ook op basis van Werving & Selectie.