Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Bo Maas

Backoffice Medewerker

Over Bo Maas

Bo werkt sinds oktober 2019 met veel plezier voor NasWerkt in Den Bosch. Sinds juni 2024 versterkt ze het Service Kantoor van NasWerkt in Nijmegen vanuit de backoffice. Het werken in recruitment is voor haar een ervaring vol dynamiek en afwisseling.

“Bij NasWerkt hebben we de gave om in een oogwenk te schakelen, verschillende taken tegelijkertijd uit te voeren en ons soepel aan te passen aan de voortdurend veranderende omstandigheden.”. Bo geeft aan dat het precies deze veelzijdigheid is die haar werk zo leuk maakt!

Op een typische werkdag vind je Bo druk bezig met het schrijven van vacatures, het voeren van sollicitatiegesprekken, het vormgeven van cv's, en het waarborgen en toepassen van alle relevante wetten en regelgevingen. Het is een uitdagende mix van creativiteit, menselijk contact en verantwoordelijkheid.

Het geeft haar een goed gevoel om dagelijks bij te dragen aan het matchen van getalenteerde kandidaten met uitdagende functies. Het is niet alleen een baan; ze ziet het als een avontuur waarbij ze elke dag nieuwe mensen ontmoet en helpt de volgende stap in hun loopbaan te zetten.

Bo Maas