Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Sander

Customer Service Medewerker bij Alloga

Sander, werkzaam als Customer Service Medewerker bij Alloga

"Ik werk nu al zo'n 7 maanden via NasWerkt - sinds juli 2023. Het bevalt me goed! Ik werk als Customer Service Medewerker bij Alloga in Veghel. Een groeiend bedrijf dat zich specialiseert in logistiek voor farmaceutische producten.

Hoe ik bij NasWerkt ben beland? Simpel, ik zocht naar een kantoorbaan en vond een leuke vacature via NasWerkt. Ze denken echt met je mee. Als de vacature waarop je solliciteert niet helemaal past, zoeken ze naar alternatieven. Dat persoonlijke tintje maakt het verschil.

Wat me opvalt aan NasWerkt is hun bereikbaarheid en betrokkenheid. Ze zijn vrij nieuw als uitzendbureau in Eindhoven, maar ze hebben me goed geholpen. Ik heb voornamelijk contact met Lanka, en de communicatie en ondersteuning zijn top. Altijd bereikbaar, niets te klagen.

Ik zit goed op mijn plek bij Alloga en wil mezelf daar graag verder ontwikkelen. Daar kijk ik dan ook naar uit! Ik wil graag alles leren wat nuttig is voor mijn functie en binnen de branche.

Zoek je een nieuwe uitdaging? Dan beveel ik NasWerkt aan! Het warme contact en hun betrokkenheid maken echt het verschil. Ze denken verder dan de meeste uitzendbureaus. Dus ja, NasWerkt is zeker een aanrader!"

Werken als Customer Service Medewerker? Check de vacatures!

Wil jij weten wat we voor jou kunnen doen?

Lanka Habraken

Of bel mij op