Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Nick

Logistiek Directeur bij Brouwers Transport en Logistics

Nick, Logistiek Directeur bij Brouwers Transport & Logistics

“De weg naar NasWerkt begon met een benadering van mijn vader Toine door NasWerkt. Toen ik het personeel overnam, kreeg ik de aanbeveling van mijn vader Toine om met NasWerkt samen te werken. Een positieve start die zich vertaalde in een waardevolle samenwerking.

NasWerkt heeft ons bijgestaan in specifieke uitdagingen, met name in het realiseren van last-minute en tijdelijke opschaling tijdens piekperiodes. Dit flexibele vermogen van NasWerkt bleek erg belangrijk voor onze bedrijfsvoering.

Onze voornaamste contactpersoon bij NasWerkt is Bo Maas, met wie we een goede communicatie ervaren - snel, duidelijk en altijd persoonlijk. Deze efficiënte communicatie heeft bijgedragen aan het soepel verlopen van onze samenwerking.

Wij bevelen NasWerkt aan bij anderen, dankzij de persoonlijke service en heldere communicatie die zij bieden. Het onderscheidend vermogen van NasWerkt komt voort uit hun vermogen om een sterke band op te bouwen met de werkgever, waarbij zij luisteren naar specifieke behoeften en uitdagingen om hier op maat op in te spelen.”

Samen met Bo op zoek naar jouw personeel?

Bo Maas

Of bel mij op

Over Brouwers

Brouwers Transport & Logistics uit ’s-Hertogenbosch is een gerespecteerde naam binnen de logistieke sector. Dat hebben ze mede te danken aan de veelzijdige dienstverlening die zij bieden. Doordat Transport en Logistiek binnen het bedrijf samenkomen, staan ze garant voor een efficiënt logistiek proces.

Logo van Brouwers bij Over Brouwers: Het succesverhaal van Nick - NasWerkt