Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Loes

HR Adviseur bij Amacom Rosmalen

Loes, HR Adviseur bij Amacom Rosmalen

“Een van de grootste uitdagingen waar NasWerkt ons bij heeft geholpen, is het leveren van kwalitatief personeel in een krappe arbeidsmarkt. We hebben voornamelijk contact met Jordy van NasWerkt, en de communicatie met hem en het hele team is altijd erg prettig. Snel, recht door zee en effectief.

We bevelen NasWerkt aan bij anderen, vanwege de uitstekende communicatie; met korte lijntjes en een mensgerichte aanpak bij eventuele problemen. NasWerkt onderscheidt zich door de communicatiestijl, waarbij ze zich richten op de doelgroep met af en toe een grapje tussendoor, maar ook snel en professioneel handelen wanneer dat nodig is. Het motto 'niet lullen, maar poetsen' wordt zeker waargemaakt.

In de zomervakantie is er via NasWerkt een ervaren Logistiek Medewerker gestart wie zijn kennis en kunde goed heeft bewezen in de aanloop naar de piekperiode. Hij is vroegtijdig overgenomen tijdens de piekperiode om de waardering aan deze medewerker te tonen. NasWerkt heeft bewezen kwalitatief personeel te leveren!"

Samen jouw personeelsvraag oplossen?

Joëlle Kraaij

Joëlle regelt het.

Of bel mij op

Over Amacom

Amacom is een elektrogroothandel uit Rosmalen. Zij zijn een van de grootste leveranciers van consumentenelektronica en kleine huishoudelijke apparaten in de Benelux. 

Logo van Amacom bij Over Amacom: het succesverhaal van Loes - NasWerkt