Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Jasmine

Teamleider Warehouse bij DSCG

Jasmine, Teamleider Warehouse bij DCSG

“Onze specifieke uitdaging was om op korte termijn kwalitatief personeel te vinden. NasWerkt heeft ons daar enorm bij geholpen. Met name Quinten, Jordy en Bo staan altijd voor ons klaar. Ze schakelen moeiteloos tussen formeel en informeel, afhankelijk van wat nodig is. De zeer korte lijnen met de medewerkers van NasWerkt maken het samenwerken erg prettig.

Wij bevelen NasWerkt aan bij anderen, vanwege de goede kwaliteit van de geleverde medewerkers en het onderlinge contact wat uitstekend is. Ook worden eventuele problemen direct opgepakt.

Wat NasWerkt echt onderscheidt van andere bedrijven is hun focus op de wensen van het bedrijf. Ze luisteren echt naar wat we nodig hebben, waardoor de medewerkers die ze aandragen direct aan onze wensen en benodigdheden voldoen.

Een specifiek succesverhaal is Loradana, bij binnenkomst bleek zij een pareltje. Ze is ingesteld op alles willen leren en doen en al snel was duidelijk dat zij in aanmerking zou komen voor een contract bij ons. Tot op de dag van vandaag voldoet ze aan alle verwachtingen en meer!”

Ook voor jouw bedrijf staan we klaar

Neem contact op

Onze collega’s helpen je graag!

Of bel mij op

Over DCSG

DCSG, een onderdeel van de RNF Group die actief is in de schoenen- en fashionindustrie, fungeert als distributiecentrum. Het bedrijf is verantwoordelijk voor diverse logistieke taken, waaronder het verpakken, labelen, verzenden en ontvangen van goederen voor de bedrijven binnen de holding.

Logo van DCSG bij over DCSG: het sucesverhaal van Jasmine - NasWerkt