Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Henk

Directeur bij Theunissen Technical Trading Malden

Henk, Directeur bij Theunissen Technical Trading Malden

"We waren op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze Verkoop Binnendienst en hebben NasWerkt benaderd. Cornel werd ons aanspreekpunt. Op een zowel luchtige als gestructureerde wijze bracht hij onze eisen en wensen in kaart.

Al binnen twee dagen kwam NasWerkt met een geschikte kandidaat. De reactiesnelheid van Cornel verraste ons positief, evenals zijn betrokkenheid bij het vinden van de optimale match. Met zijn hulp hebben we een enthousiaste nieuwe collega aangetrokken, die al een aantal weken bij ons werkt. 

Ondanks dat we in eerste instantie met name online contact hadden, heeft Cornel dit meer dan goedgemaakt met een bezoek aan ons bedrijf, waardoor hij ook de nieuwe werkomgeving van onze nieuwe medewerker heeft kunnen zien. We zijn erg tevreden over het prettige contact met NasWerkt, dat snel tot succes heeft geleid!"

Samen jouw personeelsvraag oplossen?

Cornel van Bergen en Henegouwen

Of bel mij op

Over Theunissen Technical Trading

Theunissen Technical Trading is al ruim 35 jaar leverancier van producten voor de scheepvaart, offshore, industrie en bouw. Zij staan voor persoonlijke aandacht voor de klant en een snelle en directe aanpak. 

Toon meer
Logo van Theunissen Technical Trading bij succesverhaal Henk