Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Guido

Warehouse en Logistics Manager bij STAPPERT Noxon

Guido, Warehouse en Logistics Manager bij STAPPERT Noxon

"De weg naar NasWerkt begon met een proactieve benadering van hun kant. Na een kennismakingsgesprek om te zien of we bij elkaar pasten, werden niet alleen de tarieven en voorwaarden besproken, maar ook de eerste opdracht neergelegd. Zo groeide de samenwerking al snel.

We zochten een tweede bureau omdat het eerste niet altijd de juiste kandidaten kon leveren. NasWerkt bood hier de gewenste oplossing.

Lanka was tot eind 2023 onze contactpersoon, en nu is dat Amanda. Over het algemeen zijn de contacten prima. We bevelen NasWerkt zeker aan, zelfs bij kandidaten die hier of elders weg willen.

NasWerkt onderscheidt zich door goed te luisteren naar het profiel dat wij zoeken, wat tot nu toe heeft geleid tot een goede selectie van kandidaten. Het declaratieprogramma is bovendien ‘State of the Art’.

Een specifiek succesverhaal is Anita, die als introverte alleenstaande moeder binnenkwam en nu een echte topper en vaste waarde voor ons is, na wat bijsturing in het begin.”

Personeel gezocht?

Amanda Smets

Of bel mij op

Over STAPPERT

STAPPERT Noxon heeft zich gevestigd als dé expert in Europa voor producten zoals fittingen, flenzen, buizen en stafmateriaal uit voorraad, in een breed scala aan legeringen, in RVS-uitvoering.

Logo van Stappert NOXON bij over Stappert: het succesverhaal van Guido - NasWerkt