Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Filiz

Orderpicker

Filiz, werkzaam als Orderpicker bij Alliance Healthcare

“Ik werk inmiddels al twee maanden voor NasWerkt bij Alliance. Ik ben voornamelijk bezig met het picken van orders en het bijvullen van de medicatie met automatische pick-systemen. Het werk is heel fijn, en als je het goed doet kun je lekker je eigen gang gaan. Ook zijn er veel leuke collega’s, wat het werk nog leuker maakt. 

NasWerkt is een heel fijn uitzendbureau om voor te werken. Ze betalen netjes en zijn ook heel snel. Als er wat is wordt het meteen opgelost. Ik ervaar de communicatie als heel goed. Ik solliciteerde in de avond en werd de volgende dag meteen gebeld. Binnen een week kon ik al aan de slag bij Alliance. 

Tijdens het orderpicken ontdekte ik een keer een fout bij één van mijn collega’s. Met medicatie is het heel belangrijk om goed op te letten. Doordat ik de fout gezien heb kon het opgelost worden en kreeg de patiënt alsnog de juiste medicatie. Hier ben ik wel trots op!

Ik ben nog nieuw en begin nu alles te leren. Ik heb al wel gehoord dat Alliance mij na mijn zomervakantie een contract wil aanbieden. 

Bo weet ik altijd meteen te vinden als er iets is. Ik beveel NasWerkt dus zeker aan. Ze werken snel en secuur, en dat is heel fijn!”

Wil jij ook aan de slag als Orderpicker? Check hier de vacatures!

Ook toe aan zo'n leuke baan?

Neem contact op

Onze collega’s helpen je graag!

Of bel mij op