Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Het succesverhaal van Cees

Senior Manager Retail Distribution Center bij Nabuurs

Cees, Senior Manager Retail Distribution Center bij Nabuurs

“Vanuit onze HR-afdeling waren we op zoek naar een uitzendorganisatie die een sterke reputatie opgebouwd heeft binnen de Nederlandse arbeidsmarkt. We wilden een partner vinden die ons kon helpen bij het vinden van kwalitatief warehouse personeel, een uitdaging waar we al een tijdje mee worstelden.

Gelukkig kwamen we in contact met NasWerkt, en vanaf het begin was de communicatie snel, kundig en to the point. Kirsty en Lanka stonden klaar om ons te begeleiden en te ondersteunen tijdens het hele proces. Hun inzicht in het leveren van kwalitatief hoogwaardig personeel was duidelijk en geruststellend.

Wat ons het meest opviel aan NasWerkt was de consistente kwaliteit van de mensen die ze leverden. Bijna al onze nieuwe werknemers die via NasWerkt bij ons kwamen werken, bleken perfect te passen en zijn al geruime tijd bij ons in dienst. Dit heeft ons bedrijf echt geholpen om te groeien.

In feite hebben we al meerdere malen NasWerkt aan anderen aanbevolen. Hun professionaliteit en toewijding aan het leveren van resultaten hebben ons echt overtuigd. We hebben nu zelfs drie medewerkers in vaste dienst genomen die via NasWerkt zijn binnengekomen, dit zijn stuk voor stuk cruciale functies binnen ons bedrijf.

Jullie onderscheiden jezelf als 100% professionals, en dat moet vooral zo blijven. Onze ervaring met NasWerkt is niets minder dan uitstekend geweest, en we zijn blij dat we hen hebben gevonden als onze partner in personeelswerving.”

Ben jij toe aan kwalitatief personeel?

Lanka Habraken

Of bel mij op

Over Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste Logistiek dienstverleners van Nederland voor FMCG bedrijven in Food, Personal Care, Retail en Horeca. De dienstverlening bestaat onder andere uit transport, distributie en warehousing. Door het land hebben zij inmiddels 20 locaties met meer dan 1000 werknemers.

Logo van Nabuurs bij over Nabuurs: succesverhaal van Cees - NasWerkt