Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

NasWerkt vervult vier kerstwensen

17 mei 2024

Bij NasWerkt wilden we de afgelopen feestdagen een extra beetje magie toevoegen door kerstwensen in vervulling te laten gaan voor mensen die dit goed konden gebruiken. Met trots kunnen we nu melden dat we vier speciale kerstwensen hebben vervuld, die allemaal voor mooie herinneringen hebben gezorgd. Je leest ze hieronder!

Een weekend vol avontuur in de Efteling voor Henriette, Nicole en Rik

“Ons Efteling avontuur zit erop. Het was genieten! Vrijdagochtend rond de klok van 10 uur hebben we de auto bij het hotel gezet en konden we via een aparte ingang voor hotelbezoekers zo de Efteling binnen. 

De regen op vrijdag mocht de pret niet drukken. Veel binnenattracties bezocht. Einde van de middag naar het hotel gegaan en even uitgerust op bed. We hadden een kamer helemaal bovenin het hotel. In de avond lekker gegeten en we waren zo moe dat we op tijd naar bed zijn gegaan. In de ochtend eerst ontbijten en wat helemaal top was, was dat ze voor Rik een glutenvrij ontbijt hebben gemaakt met allemaal lekkernijen. Hij vond het super!

Henriette, Nicole en Rik in de Efteling - kerstwensen NasWerkt

Zaterdag was het droog met zelfs de zon erbij dus konden we het sprookjesbos in en hebben we nog een paar andere attracties bezocht. Einde middag voldaan naar huis gereden.

Rik heeft genoten van deze 2 dagen. Het was een mooi sprookjes avontuur voor hem. Hij heeft in een van de winkeltjes nog wat dingen gekocht zoals een Efteling boek en een puzzel zodat hij thuis kan nagenieten. Ontzettend bedankt dat deze wens in vervulling mocht gaan”

Rik in de Efteling - kerstwensen NasWerkt

Nederlands leren en lezen voor Wanjung

"Vorig jaar, op 13 december, ontving ik een e-mail van NasWerkt.  De e-mail vermeldde dat het verzenden van jouw kerstwensen je een kans zou geven om je kerstwens te laten uitkomen. Ik vond deze activiteit leuk, dus schreef ik een brief naar de Kerstelfen.

Ik vertelde de Kerstelfen dat ik Nederlands wilde oefenen door romans te lezen, en vertelde hun dat ik van thrillers houd en hoopte dat ze me leuke boeken konden aanbevelen. Daarnaast legde ik hen uit dat ik graag met een e-reader lees, omdat het makkelijker is om een woordenboek te raadplegen, wat het leren van Nederlands gemakkelijker maakt.

Tot mijn verrassing ontving ik al in februari een cadeau van NasWerkt, een aanbevolen boekenlijst en een boekenbon ter waarde van 100 euro. Dat was echt een onverwachte verrassing! Dank je wel, Kerstelfen! Ik ben jullie zeer dankbaar voor de aanbevolen romans, ze zien er allemaal erg boeiend uit.

Ik heb met de bon 'De nachtdienst' gekocht en ben er nog steeds mee lezen, maar het is echt interessant. Het zal wel even duren voordat ik alle boeken op de lijst heb gelezen, maar ik ga zeker veel leesplezier hebben!”

Een boekenbon en boekenlijst voor de winnaar - kerstwens naswerkt
Een boekenlijst voor de winnaar - kerstwens NasWerkt

Ontspanning in Sanadome voor Wendy en haar moeder

"Zondag 25 februari is de kerstwens, die ik voor mijn moeder had, in vervulling gegaan. Ik had gevraagd om een relax dagje, omdat ze een zware tijd achter de rug heeft. Samen met NasWerkt hadden we het idee om een lekkere verwen middag/avond bij het Sanadome te doen. En zo geschiede.

Om 16:00 uur kwamen we aan, we hebben ons aangemeld bij de receptie en kregen de toegang tot de thermenbad. Tot 17:15 hebben we genoten van de lekkere baden en bubbelbaden, stoomcabine en sauna.

Ontspanning in Sanadome - kerstwens NasWerkt

Om 17:30 stond er een heerlijke relax massage op de planning. Dit vonden wij beide eerlijk en hebben er ook erg van genoten. Nu ik dit stuk typ geniet ik er nog steeds van. Vervolgens zijn we naar boven gegaan naar het eetgedeelte, hier hebben wij gekozen voor een overheerlijke sandwich met frietjes.

Toen we uitgegeten waren, was het rond 19:30 en een stuk rustiger bij de baden. Hier hebben wij natuurlijk gebruik van gemaakt en nog heerlijk genoten van de bubbelbaden die vrij leeg waren 😊.

Rond 21:00 zijn we richting huis gegaan. Helemaal ontspannen en relax. NasWerkt, ontzettend bedankt voor de middag/avond. We hebben genoten!!!"

Ontspanning in Sanadome met een heerlijk diner - kerstwens NasWerkt

Fotoshoot: Familieherinneringen voor Betty

De vierde en laatste wens was een hartverwarmende familiefotoshoot. Betty en haar familie hebben via ons contact gelegd met een fotograaf, en hij zal met deze familie een mooie shoot houden. Zij ontvangen hierbij van ons ook een fotoboek met hun prachtige familiefoto’s, zodat ze deze herinneringen ook altijd tastbaar zullen hebben.

Wij voelen ons dankbaar

Bij NasWerkt zijn we dankbaar dat we deze wensen in vervulling hebben kunnen laten gaan. Het was mooi om deel uit te maken van deze bijzondere momenten. We willen iedereen bedanken die betrokken was bij het realiseren van deze kerstwensen, van de bedrijven en organisaties tot onze interne medewerkers die hebben bijgedragen aan deze ervaringen. Samen hebben we een beetje licht en magie gebracht in het leven van deze winnaars. 

Bij NasWerkt geloven we dat iedereen soms wel een extra beetje liefde, aandacht of magie kan gebruiken. Of het nu gaat om een groot gebaar of een klein gebaar, elke actie telt. Laten we samen blijven werken aan een wereld waar kerstmagie het hele jaar door gevoeld kan worden.

Meedoen aan winacties in de toekomst?

In de toekomst meedoen aan winacties? Houd onze sociale mediakanalen in de gaten!