Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

NasWerkt organiseert Loyaliteitsdiner voor N.E.C.-supporters

20 november 2023
  • NasWerkt nieuws
  • NasWerkt organiseert Loyaliteitsdiner voor N.E.C.-supporters

Vrijdag 17 november organiseerde NasWerkt een Loyaliteitsdiner, waar zes bijzondere N.E.C.-supporters in het zonnetje gezet zijn. Deze zes genodigden werken namelijk allemaal al langer dan 10 jaar bij dezelfde werkgever! Om het tienjarig jubileum van het partnership tussen NasWerkt en N.E.C. te vieren, waar loyaliteit centraal staat, vonden wij het belangrijk om de meesy loyale N.E.C.-supporters te belonen met een onvergetelijke ervaring bij N.E.C.!

Een diner voor de trouwste N.E.C.-supporters uit regio Nijmegen

In de Executive Lounge bij N.E.C., genoten de gasten van een overheerlijk diner. Voor sommige van hen was het een complete verassing dat ze meededen, omdat zij waren aangemeld door hun werkgever als bedankje voor hun jarenlange trouwe dienst. Als extra verassing, genoten algemeen directeur Wilco van Schaik en (oud-)spelers Jeffrey Leiwakabessy, Bart van Rooij, Robin Roefs en Rijk Janse samen met hen van het diner.

Na het hoofdgerecht was het tijd om de meest unieke N.E.C.-prijs ooit te verloten: een seizoenkaart voor 10 jaar! Op willekeurige wijze werd er door Nina Smits en Bart van Rooij een lootje getrokken, en deze persoon werd verrast met een mooie cheque!

Richard Nas, Nina Smits, Bas van Rooij overhandigen cheque seizoenkaart voor 10 jaar aan de winnaar Jurgen

Loyaliteit om te vieren

NasWerkt is al 10 jaar trouw en trots partner van N.E.C. Nijmegen, en deze loyaliteit zien wij ook terug in de onverschrokken N.E.C.-supporters. Dit is iets wat wij zelf ook nastreven in onze dagelijkse business – wij zijn loyaal naar zowel onze opdrachtgevers en kandidaten. Het wordt steeds zeldzamer dat iemand zo lang trouw is aan eenzelfde werkgever, dus wij vonden dit de moeite waard om te vieren!

Wil jij nou ook kans maken op een unieke ervaring bij N.E.C., waar je bijvoorbeeld kaartjes kunt winnen voor een N.E.C.-wedstrijd? Houd dan onze social media kanalen Facebook en Instagram in de gaten, waar we regelmatig toffe N.E.C. prijzen verloten!

Bekijk de aftermovie van het Loyaliteitsdiner hier!

Meedoen aan N.E.C. winacties in de toekomst?

Wil jij nou ook kans maken op een unieke ervaring bij N.E.C., waar je bijvoorbeeld kaartjes kunt winnen voor een N.E.C.-wedstrijd? Houd dan onze social media kanalen Facebook en Instagram in de gaten, waar we regelmatig toffe N.E.C. prijzen verloten!