Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

Dave Baardman wordt mede-eigenaar NasWerkt

17 september 2021

Wie NasWerkt kent, heeft zeker wel eens te maken gehad met Dave Baardman. Al dertien jaar draagt hij veel bij aan het succes van de organisatie. Na diverse functies bekleed te hebben, is Dave nu officieel mede-eigenaar geworden naast Richard Nas. Een mooie stap, waar beide ondernemers zeer verheugd over zijn.

Hoe het begon

Dave komt oorspronkelijk niet uit de uitzendbranche. Toch hoefde hij niet lang na te denken toen Richard hem in 2008 benaderde voor een baan bij NasWerkt. Hij vertelt: “We ontmoetten elkaar bij gezamenlijke vrienden. Een paar weken later ging ik al bij hem aan de slag als intercedent.” Via commercieel intercedent en commercieel manager groeide hij door naar operationeel manager. Ook NasWerkt bleef zich ontwikkelen en uitbreiden. “Dat komt doordat Richard durft te ondernemen. Niet te veel nadenken, maar gewoon doen. En ook door keihard te werken, natuurlijk. In het begin deden we alles zelf: van recruiten tot verlonen.”

“In het begin deden we alles zelf: van recruiten tot verlonen.”
Dave Baardman Mede-eigenaar bij NasWerkt

Vertrouwen en groei

De opening van het kantoor in Nijmegen was een belangrijke stap, net zoals de latere verhuizing naar de Nassausingel. De naamsbekendheid groeide, onder andere door de sponsoring van N.E.C.. Ook werden er stappen gezet op het gebied van digitalisering. De tijd was rijp voor een volgende stap voor Dave. “Richard heeft mij veel vertrouwen gegeven, ik ben al lange tijd betrokken bij het bedrijf alsof het mijn eigen toko is. En ik zie mezelf hier zeker tot mijn pensioen blijven. Het was dus een logische stap om voor de helft eigenaar te worden. Ik word Operationeel Directeur, Richard blijft Algemeen Directeur. Het leuke aan NasWerkt is dat je hier kunt pionieren, er is veel vrijheid. En de ambitie is groot: we gaan zeker verder groeien de komende jaren.”

Benieuwd naar onze andere collega's?

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze collega's en ben je benieuwd wie jou waarmee kan helpen?